Audio - Voima

Audio

Audio

Audio

Voima.fi on myös äänisisältöjen koti!

Kuuntele tältä sivulta Voiman omia ja yhteistyökumppaneidemme podcasteja. Voit kuunnella niitä myös esimerkiksi alustoilta Spotify, Google Podcasts ja Apple Podcasts.

Podcast on radion kaltainen ääniohjelma. Jaksoissa paneudutaan ajankohtaisiin aiheisiin vaihtuvien vieraiden kanssa. Yhteistyökumppaneiden podcastit eivät ole toimituksellista sisältöä.

Äänisisällöt ovat maksuttomia. Tue niiden tekemistä: Tee Voimajengi-tilaus, mainosta podcastissa tai käy ostoksilla Voimakaupassa.

 

Antropodi Jälkipelit Kaikki Paskaksi & Ystävät Kuisti Kukkala–Gustafsson Syndikaatti Mikä meitä vaivaa? Puhu minulle luovuudesta Radio Antro Sanavalta Tarinoita Piritorilta Teatterin politiikkaa & politiikan teatteria Totuusradio Voima – Äänisisällöt

Teatterin politiikkaa & politiikan teatteria

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta sekä tähyillään politiikan teatraalisuuden suuntaan.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kunnallispoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä.

Kukkala–Gustafsson Syndikaatti

Puuduttaako tuntikausien turhanpäiväinen jorina? Tuntuvatko käsikirjoitetut jutut toisinaan hieman keinotekoisilta? Meillä on vastaus ja monta kysymystä! KukkalaGustafsson Syndikaatissa ei laiteta maailmaa järjestykseen, vaan rakastutaan kaaokseen.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä.

Voima – Äänisisällöt

Ymmärrä maailmaa – kuuntele Voimaa.

Nämä Voiman artikkelit on julkaistu kuunneltavassa muodossa. Kuuntele ääniartikkelit myös Spotifyssä.

Puhu minulle luovuudesta

Musiikkia, mietteitä, määritelmiä.

Puhu minulle luovuudesta on musiikillisen luovuuden muotoihin paneutuva podcast-sarja, jossa musiikintutkija Riikka Hiltunen keskustelee teemasta ja teeman vierestä muusikko- ja tutkijavieraiden kanssa.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Toimitustyötä on tukenut Uudenmaan Kulttuurirahasto. Kuunneltavissa myös Spotifyssä.

Kuisti

”Kun keskustelun muistaa äänittää, siitä saa podcast-jakson. Oman podcastin avulla pääsee käymään pitkiä keskusteluja mielenkiintoisten ihmisten kanssa.”

Yhteistyössä Voiman kanssa. Kuunneltavissa myös Spotifyssa.

Radio Antro

Tieteen verkkojulkaisu AntroBlogin oma podcast kommentoi elämää ja yhteiskuntaa antropologisesta näkökulmasta. Radio Antrosta löydät AntroBlogin kuunneltavassa muodossa.

Yhteistyössä Voiman kanssa. Kuunneltavissa myös Spotifyssä.

Antropodi

Suomen Antropologisen Seuran toimittama podcast-sarja käsittelee ajankohtaisia ja ajattomia antropologisia aiheita, kuten tuoreita tutkimuksia, yhteiskunnallisia ja kulttuurisia ilmiöitä, opetusta ja työelämää.

Kaikenlaiset kulttuuriset ilmiöt, ihmiskäsitykset, maailmankuvat ja yhteisölliset muodostelmat kiinnostavat meitä, ruohonjuuritasolta korkeuksiin, oikealta vasemmalle, eläväisestä empiriasta totiseen teoriaan, supi-Suomessa tai kaukana maailmalla.

Yhteistyössä AntroBlogin ja Voiman kanssa. Kuunneltavissa myös Spotifyssä.

Totuusradio

Totuusradio – kaikki tiskiin -henkistä kapitalismikritiikkiä ja paremman elämän puolesta puhumista jo vuodesta 2008.

Tampereen yliopiston taantumuksen myötä Radio Moreenista poispotkittu radioprojekti etsii uutta kotia Voiman maisemista.

Vuosien 2008–2021 ohjelmia kuultavissa osoitteessa totuusradio.fi.

Yhteistyössä Voiman kanssa. Kuunneltavissa myös Spotifyssä.

Tarinoita Piritorilta

”Kun jotain ei ymmärrä, on parempi pitää turpansa kiinni ja kuunnella”

Tarinoita Piritorilta on podcast-ohjelma Kallion sydämestä. Ohjelmassa paneudutaan syvemmin yhteiskunnallisiin teemoihin, kuten addiktioihin, rasismiin, yksinäisyyteen, seksiin, mielenterveyteen ja perhe-elämään.

Yhteistyössä Voiman kanssa. Kuunneltavissa myös Spotifyssä.

Kaikki Paskaksi & Ystävät

Kaikki Paskaksi & Ystävät on podcast, joka syväluotaa meemikulttuuria ja tutustuttaa ihmisiä admineihin meemitilien takana.

Yhteistyössä Voiman kanssa. Kuunneltavissa myös Spotifyssä.

Sanavalta

Sanavalta on podcast julkisen puheen, kielen ja yhteiskunnan ilmiöistä. Äänessä Maija Alander, Vilppu Rantanen ja vaihtuvat vieraat.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja Apple Podcastissa.

Jälkipelit

Futispuheen harrastesarja. Jälkipelit on podcast kaikille, jotka puhuvat paremmin kuin pelaavat. Äänessä Johanna Ruohonen, Kaisu Tervonen ja vaihtuvat vieraat.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja Apple Podcastsissa.

Mikä meitä vaivaa?

Kapitalismi, politiikka, prekaarisuus, feminismi, liberaalit, luksuskommunismi, äärioikeisto ja ilmastokriisi. Podcastia kiitetään usein siitä, että se antaa kuulijoilleen voimaa kamppailla arjessa. Juontajina tietokirjailijat Veikka Lahtinen ja Pontus Purokuru.