Audio - Voima

Audio

Audio

Radio Antro

Tieteen verkkojulkaisu AntroBlogin oma podcast kommentoi elämää ja yhteiskuntaa antropologisesta näkökulmasta. Radio Antrosta löydät AntroBlogin kuunneltavassa muodossa. Yhteistyössä Voiman kanssa. Kuunneltavissa myös Spotifyssä.

Lukuvika

Paljon puhetta kirjoista – luetuista ja lukemattomista. Lukuvika-podcastissa Jenni Lindvall ja Essi Rötkönen tunnustavat kaikki ne teokset, joita ei ole tullut luettua, perkaavat lapsuuden lemppareita ja eksyvät toistuvasti aiheesta. Matalan kynnyksen puhetta kirjoista ja lukemisesta. Kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Mikä meitä vaivaa?

Kapitalismi, politiikka, prekaarisuus, feminismi, liberaalit, luksuskommunismi, äärioikeisto ja ilmastokriisi. Podcastia kiitetään usein siitä, että se antaa kuulijoilleen voimaa kamppailla arjessa. Juontajina tietokirjailijat Veikka Lahtinen ja Pontus Purokuru.

Vahtivuoro

Toimittajan työ vaatii yhä enemmän pohdintaa siitä, miten asioita käsitellään. Tässä podcastissa käsitellään mediaa, valtaa ja niiden suhdetta aloittelevan journalistin sekä media-alan opiskelijan Jesse Ryynäsen johdolla uteliaalla ja pohdiskelevalla otteella. Asioiden tiedostaminen on askel kohti systeemitason muutoksia….