PodcastKirjoittanut voimaKuvat Elina Hiironniemi

Flesh Pit Ponies nousi nopeasti reivieliittiin, mutta mitä on yhtyeen soittama ”hervantabass” ? – Kuuntele uusin Alakulttuuriministeri-jakso nyt!

Lukuaika: < 1 minuutti

Flesh Pit Ponies nousi nopeasti reivieliittiin, mutta mitä on yhtyeen soittama ”hervantabass” ? – Kuuntele uusin Alakulttuuriministeri-jakso nyt!

AlakulttuuriministeriAlakulttuuriministeri

Julius Halmeen luotsaama journalistinen audiosarja tarkastelee alakulttuureissa esiintyviä ilmiöitä ja toimijoita. Formaattivapaassa ohjelmassa ei sotkeuduta liiaksi studion kaapeleihin, vaan jalkaudutaan sinne missä tapahtuu: kaduille, kapakoihin ja keikoille.

Ohjelmaa julkaisee Voima.

Anna ja Mona Hyvärinen, eli FLESH PIT PONIES (ent. The Cucarachas), tekevät seksiä ja bassoa tihkuvaa hervantabassia. Useista tyyleistä jalostettu genre kuulostaa siltä mitä tekijänsä haluaisivat rave-kulttuurin olevan. Miten tekijäpariskunnan seksuaalisuus heijastuu heidän musiikkiinsa?

Pohditaan myös breakcorea sekä siihen liittyvää ajatusmaailmaa ja musiikillista vapautumista. Mikä tekee genrestä niin uniikin ja ovatko sen kuuntelijat oma lajinsa?

Jaksossa kuullaan otteita kappaleista:
FLESH PIT PONIES (The Cucarachas) – Hervanta Thang
FLESH PIT PONIES (The Cucarachas) – SHITPHONE16
FLESH PIT PONIES (The Cucarachas) – GOD ZILLA

Ohjelmaa julkaisee Voima. Podcastin logon ja graafisen suunnittelun on toteuttanut Teija Maksimainen. Tunnusmusiikin on säveltänyt hdn. Ohjelman toimittanut, tuottanut ja äänisuunnitellut Julius Halme.

mainos

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssa ja muissa palveluissa.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 4.12.2023
  • Kirjoittanut voima
  • Kuvat Elina Hiironniemi