Kirjoittanut voima

Musiikillisen luovuuden määritelmät ja luovuus musiikkikasvatuksen näkökulmasta – uusin Puhu minulle luovuudesta jakso on nyt julkaistu!

Lukuaika: < 1 minuutti

Musiikillisen luovuuden määritelmät ja luovuus musiikkikasvatuksen näkökulmasta – uusin Puhu minulle luovuudesta jakso on nyt julkaistu!

Puhu minulle luovuudestaPuhu minulle luovuudesta

Musiikkia, mietteitä, määritelmiä.

Puhu minulle luovuudesta on musiikillisen luovuuden muotoihin paneutuva podcast-sarja, jossa musiikintutkija Riikka Hiltunen keskustelee teemasta ja teeman vierestä muusikko- ja tutkijavieraiden kanssa.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Toimitustyötä on tukenut Uudenmaan Kulttuurirahasto. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Luovuudesta puhutaan paljon sitä tarkemmin määrittelemättä – kaikkihan siitä jotain tietävät. Luovuuteen keskittyvillä tutkimusaloilla sen sijaan luovuuden määritteleminen on keskeinen tehtävä. Tässä jaksossa paneudutaan erilaisiin luovuuden määritelmiin ja musiikillisen luovuuden ymmärtämiseen erityisesti musiikkikasvatuksen näkökulmasta. Studiovieraana on musiikkikasvatuksen professori Heidi Partti, lisäksi jaksossa kuullaan molekyyligenetiikan dosentti ja perinnöllisyyslääketieteen erikoislääkäri Irma Järvelän tutkimukseen perustuvia ajatuksia musiikillisesta luovuudesta.

Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

  • 23.3.2022
  • Kirjoittanut voima