Podcast

Tuomas Palonen ja kriittinen katse omaan luovaan historiaan – Puhu minulle luovuudesta -podcastin kakkoskauden jaksot ovat täällä!

Lukuaika: < 1 minuutti

Tuomas Palonen ja kriittinen katse omaan luovaan historiaan – Puhu minulle luovuudesta -podcastin kakkoskauden jaksot ovat täällä!

Puhu minulle luovuudestaPuhu minulle luovuudesta

Musiikkia, mietteitä, määritelmiä.

Puhu minulle luovuudesta on musiikillisen luovuuden muotoihin paneutuva podcast-sarja, jossa musiikintutkija Riikka Hiltunen keskustelee teemasta ja teeman vierestä muusikko- ja tutkijavieraiden kanssa.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Toimitustyötä on tukenut Uudenmaan Kulttuurirahasto. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Eettiset ja moraaliset kysymykset ovat yksi luovuutta ohjaava tekijä. Kansainvälisissäkin medioissa huomiota herättänyt musiikintekijä Tuomas Palonen heräsi pohtimaan, onko hän mahdollisesti syyllistynyt kulttuuriseen omimiseen musiikillisessa historiassaan. Tästä syntyi palkittu opinnäytetyö. Jaksossa keskustellaan sekä kulttuuriseen omimiseen liittyvistä kysymyksistä että Palosen eri projekteihin liittyvästä luovasta työskentelystä. Alter ego Thomas Ignatiuksen hän kertoo syntyneen eräänlaisen luovan pelin tuloksena.

Jaksossa kuultavat kappaleet:

Thomas Ignatius – De longe de prope
Thomas Ignatius – Saltus brevis
Tuomas Palonen – Hämärä
Tuomas Palonen – Tuulelle lauluni laulan
Kaveri Special – Hei Suomenmaa

Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

mainos

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 22.1.2024