Ruohonen ja Tervonen istuvat maassa jalkapallokentällä maalin edessä.

Kuvat Juno Lehtinen

Jälkipelit #6: Zidanen kohtalokas päivä

Zinedine Zidanen loistokas peliura päättyi punaiseen korttiin vuoden 2006 MM-kisojen finaalissa. Kohtauksen draaman kaarta arvioimassa teatterintekijä ja opettaja Johanna Jernberg.

Lukuaika: < 1 minuutti

Jälkipelit #6: Zidanen kohtalokas päivä

JälkipelitJälkipelit

Futispuheen harrastesarja. Jälkipelit on podcast kaikille, jotka puhuvat paremmin kuin pelaavat. Äänessä Johanna Ruohonen, Kaisu Tervonen ja vaihtuvat vieraat.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Maailman parhaaksi rankattu ja kallein miesjalkapalloilija, Zinedine Zidane, päätti ammattilaisuransa punaiseen korttiin MM-kisojen finaalissa 2006. Jaksossa Johanna Ruohonen haluaa selvittää viisitoista vuotta kalvaneen ihmetyksen: miksi?

Zidanen ja Marco Materazzin kuuluisaa sananvaihtoa analysoimassa on opettaja ja teatterintekijä Johanna Jernberg, jonka kanssa vertaillaan myös jalkapallon ja teatterin dramaturgiaa. Lisäksi jenkkifutisharrastaja Jernberg paljastaa parhaat vinkit vastustajan solvaamiseen avauksessa.

Yleisökysymyksessä pohditaan reilun pelin käsitettä Suomi-Tanska-pelin kautta.

Jälkipelit on podcast kaikille, jotka puhuvat paremmin kuin pelaavat. Äänessä Johanna Ruohonen, Kaisu Tervonen ja vaihtuvat vieraat. Ohjelmaa julkaisee Voima.

mainos

Jälkipelit on kuunneltavissa myös Spotifyssä ja Apple PodcastsissaSeuraa Jälkipelejä Facebookissa!

  • 30.6.2021
  • Kuvat Juno Lehtinen