PodcastKirjoittanut voimaKuvat Nauska

Teatterin politiikkaa – Ulosmarsseja, valtauksia ja kriittisiä iltamia

Lukuaika: < 1 minuutti

Teatterin politiikkaa – Ulosmarsseja, valtauksia ja kriittisiä iltamia

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta sekä tähyillään politiikan teatraalisuuden suuntaan.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kunnallispoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä on tukenut TJNK, SARV ja JOKES.

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme järjesti 5.10. teatterityöntekijöiden ulosmarssin teemalla ”Jättäkää poliittinen teatteri alan ammattilaisille”. Samaan aikaan laajeneviin oppilaitosten valtauksiin ovat osallistuneet myös teatterikorkeakoulun opiskelijat. Podcastissa vieraana ovat Temen toiminnanjohtaja Karoliina Huovila ja Taideyliopiston valtaukseen osallistunut Iiris Laisi. Keskustelussa pohditaan näiden mielenilmausten sisältöä sekä taiteen ja poliittisen osallistumisen suhdetta laajemmin. Miten kohtaavat ammattiyhdistysliike ja nykyajan kansalaisaktivismi? Laisi kertoo myös mistä on kyse Teatteri Takamossa 12.10.–17.11. järjestettävissä Undress the System – kriittisissä iltamissa.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssa ja muissa palveluissa.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

mainos

  • 10.10.2023
  • Kirjoittanut voima
  • Kuvat Nauska