Kaikki Paskaksi & Ystävät #9: @pikakahvimemegirl

Jaksossa käsitellään nykymediaan kohdistettua kritiikkiä ja sitä, minkälaisen linssin läpi media tutkailee eri väestöryhmiä. Lisäksi jaksossa keskustellaan @pikakahvimemegirl-tilistä, josta on tullut lyhyessä ajassa isompikin ilmiö – ja ihan syystä!

Lukuaika: < 1 minuutti

Kaikki Paskaksi & Ystävät #9: @pikakahvimemegirl

Kaikki Paskaksi & YstävätKaikki Paskaksi & Ystävät

Kaikki Paskaksi & Ystävät on podcast, joka syväluotaa meemikulttuuria ja tutustuttaa ihmisiä admineihin meemitilien takana.

Yhteistyössä Voiman kanssa. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Kaikki Paskaksi ja Ystävät -podcast palaa uusin jaksoin yhteistyössä Voiman kanssa!

Muutaman kuukauden jälkeen on aika palata puheen pariin. Haastateltavana on tällä kertaa jälleen @pikakahvimemegirl. Jaksossa käsitellään nykymediaan kohdistettua kritiikkiä ja sitä, minkälaisen linssin läpi media tutkailee eri väestöryhmiä. Lisäksi jaksossa keskustellaan @pikakahvimemegirl-tilistä, josta on tullut lyhyessä ajassa isompikin ilmiö – ja ihan syystä!

Huom! Jakso on äänitetty noin kuukausi takaperin, joten @pikakahvimemegirlin tilin muuttuminen yksityiseksi ei ole enää relevantti. Muut aiheet ovat edelleen ajankohtaisia.

Kaikki Paskaksi & Ystävät on podcast, joka syväluotaa meemikulttuuria ja tutustuttaa ihmisiä admineihin meemitilien takana. Kuuntele myös Spotifystä!

mainos

Podcastin toinen tuotantokausi yhteistyössä Voiman kanssa. Kuuntele muita podcasteja osoitteessa voima.fi/audio.

Lue @kaikkipaskaksi-tilin ylläpitäjän haastattelu täältä! Haastattelu on julkaistu Voimassa 9/2021.

  • 23.11.2021