Kaikki Paskaksi & Ystävät #9: @pikakahvimemegirl

Jaksossa käsitellään nykymediaan kohdistettua kritiikkiä ja sitä, minkälaisen linssin läpi media tutkailee eri väestöryhmiä. Lisäksi jaksossa keskustellaan @pikakahvimemegirl-tilistä, josta on tullut lyhyessä ajassa isompikin ilmiö – ja ihan syystä!

Lukuaika: < 1 minuutti

Kaikki Paskaksi & Ystävät #9: @pikakahvimemegirl

Kaikki Paskaksi & YstävätKaikki Paskaksi & Ystävät

Kaikki Paskaksi & Ystävät on podcast, joka syväluotaa meemikulttuuria ja tutustuttaa ihmisiä admineihin meemitilien takana.

Yhteistyössä Voiman kanssa. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Kaikki Paskaksi ja Ystävät -podcast palaa uusin jaksoin yhteistyössä Voiman kanssa!

Muutaman kuukauden jälkeen on aika palata puheen pariin. Haastateltavana on tällä kertaa jälleen @pikakahvimemegirl. Jaksossa käsitellään nykymediaan kohdistettua kritiikkiä ja sitä, minkälaisen linssin läpi media tutkailee eri väestöryhmiä. Lisäksi jaksossa keskustellaan @pikakahvimemegirl-tilistä, josta on tullut lyhyessä ajassa isompikin ilmiö – ja ihan syystä!

Huom! Jakso on äänitetty noin kuukausi takaperin, joten @pikakahvimemegirlin tilin muuttuminen yksityiseksi ei ole enää relevantti. Muut aiheet ovat edelleen ajankohtaisia.

Kaikki Paskaksi & Ystävät on podcast, joka syväluotaa meemikulttuuria ja tutustuttaa ihmisiä admineihin meemitilien takana. Kuuntele myös Spotifystä!

MAINOS. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

Podcastin toinen tuotantokausi yhteistyössä Voiman kanssa. Kuuntele muita podcasteja osoitteessa voima.fi/audio.

Lue @kaikkipaskaksi-tilin ylläpitäjän haastattelu täältä! Haastattelu on julkaistu Voimassa 9/2021.

  • 23.11.2021