Ruohonen ja Tervonen istuvat maassa jalkapallokentällä maalin edessä.

Jälkipelit #4: Gijonin ihme 1982

Vuoden 1982 MM-kisoissa Algeria otti historiallisen voiton Länsi-Saksasta. Pelin merkitystä ja altavastaajan viehätystä analysoimassa sisällöntuottaja Milla Palkoaho.

Lukuaika: < 1 minuutti

Jälkipelit #4: Gijonin ihme 1982

JälkipelitJälkipelit

Futispuheen harrastesarja. Jälkipelit on podcast kaikille, jotka puhuvat paremmin kuin pelaavat. Äänessä Johanna Ruohonen, Kaisu Tervonen ja vaihtuvat vieraat.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Vuoden 1982 MM-kisoissa Algeria otti historiallisen voiton Länsi-Saksasta, ja peliä seuranneet tapahtumat johtivat arvokisaturnausten sääntöjen muuttamiseen. Pelin merkitystä ja altavastaajan viehätystä analysoimassa Johanna Ruohosen ja Kaisu Tervosen kanssa sisällöntuottaja Milla Palkoaho.

Jaksossa koetellaan Kaisu Tervosen rakkautta Saksan jalkapallomaajoukkueeseen sekä Johanna Ruohosen maantieteellistä osaamista. Milla Palkoaho puolestaan jakaa uunituoreet sisäpiirivinkit EM-kisoihin pakastepizzajonosta. Yleisökysymyksessä kysytään paitsiosilmän treenaamisesta – ja vastataan ihan muuhun.

Jälkipelit on podcast kaikille, jotka puhuvat paremmin kuin pelaavat. Äänessä Johanna Ruohonen, Kaisu Tervonen ja vaihtuvat vieraat. Ohjelmaa julkaisee Voima.

Jälkipelit on kuunneltavissa myös Spotifyssä ja Apple PodcastsissaSeuraa Jälkipelejä Facebookissa!

  • 15.6.2021