Kaksi aikuista pitelee lasta käsistä, kaikki hymyilevät.

ElokuvaKirjoittanut Ilona Iida Simes

Muiden lapset -elokuva näyttää lasten ja ikääntyvien aikuisten rakkauden kaipuun

Tällä kertaa naisen ja miehen pariisilaisen intohimon väliin tulevat lapset, todellisuus ja haavekuvat.

Lukuaika: < 1 minuutti

Muiden lapset -elokuva näyttää lasten ja ikääntyvien aikuisten rakkauden kaipuun

Muiden lapset

Rebecka Zlotovski

Elokuvateattereissa nyt

★★★★

Rachel (Virginie Efira) pitää opettajana huolta muiden lapsista. Elämän suurin ilo ovat kitaratunnit, eikä vain musisoinnin riemun takia. Kitararyhmäläinen Ali ja Rachel rakastuvat palavasti. Rachelin hehkuu ja pursuu rakkautta kaikkialle, etenkin Alin pienelle Leilalle.

Muiden lapset tutkii hellästi ikääntymistä modernissa Pariisissa, jossa uskonnot muistuttavat historiasta, mutta ihmiset ovat lähentyneet yli ennen niin mahdottoman syvien kuilujen. Rachel ei ehkä ehdi enää saada omaa lasta. Ali ja Alin eksä, selkeästi ikääntyneen puoleinen äiti, ovat jo vanhemmuuden onnen kohdanneet. Eivätkä edes äitiys ja lapsi suojele naista kaikelta, siitä muistuttavat sairas sivuhenkilö ja temppuileva auto. Ennen niin reipas Rachel on syöksymässä masennuksen kuiluun, ja rakastuminen on piilottanut Rachelille tärkeitä ihmisiä. Onko Rachel jo saanut uhrautua antaen lapselle tilaa ja suurta rakkautta – hän ei vain ole sitä itse huomannut?

Hurmaavasta pääosan esittäjästä Efirasta on varmasti pian tulossa ranskalaiseen tyyliin “L’Efira” suurimpien tähtien, La Deneuven ja La Binochen, rinnalle.