Kirjoittanut voima

Vievätkö tekoälysovellukset musiikintekijöiden työt? – Uusin Puhu minulle luovuudesta -jakso käsittelee tekoälyä, musiikkia ja luovuutta

Lukuaika: < 1 minuutti

Vievätkö tekoälysovellukset musiikintekijöiden työt? – Uusin Puhu minulle luovuudesta -jakso käsittelee tekoälyä, musiikkia ja luovuutta

Puhu minulle luovuudestaPuhu minulle luovuudesta

Musiikkia, mietteitä, määritelmiä.

Puhu minulle luovuudesta on musiikillisen luovuuden muotoihin paneutuva podcast-sarja, jossa musiikintutkija Riikka Hiltunen keskustelee teemasta ja teeman vierestä muusikko- ja tutkijavieraiden kanssa.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Toimitustyötä on tukenut Uudenmaan Kulttuurirahasto. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Luovuus muuttaa maailmaa ja maailma muuttaa luovuutta. Mitä digitalisaation ja teknologisen kehityksen tuomat muutokset tarkoittavat musiikillisen luovuuden tulevaisuudelle ja musiikkialalle ylipäätään? Vievätkö tekoälysovellukset musiikintekijöiden työt? Riittääkö aivoissamme tilaa luovuudelle yhä hektisemmäksi käyvässä elinympäristössämme? Jaksossa haastateltavina tekoälytutkija Hannu Toivonen, Suomen Musiikkikustantajat ry:n toiminnanjohtaja Jari Muikku sekä aivotutkija Minna Huotilainen.

Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

MAINOS. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

  • 2.3.2023
  • Kirjoittanut voima