Kirjoittanut voima

Rajat auki Viroon! – Teatterifestivaalin teemamaana etelänaapurimme

Lukuaika: < 1 minuutti

Rajat auki Viroon! – Teatterifestivaalin teemamaana etelänaapurimme

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kuntapoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä ovat tukeneet TJNK, SARV ja JOKES.

Tamperelainen Teatteri Telakka järjestää 7.–9.10. ensimmäistä kertaa Telakka Open Border -tapahtuman. Pienten riippumattomien teatterien ja työryhmien esityksistä koostuvan festivaalin tämänkertainen teemamaa on Viro. Jakson vieraina ovat Telakan tuottaja Maarja Kaasik ja Virossakin vaikuttanut pitkän linjan esitystaiteiija Juha Valkeapää. Keskustelussa pohditaan ajankohtaisia esittävän taiteen tuulia Virossa ja Suomessa sekä maidemme esittävän taiteen tekijöiden yhteyksiä ja kulttuurivaihdon lisäämisen edellytyksiä. Samalla esiin nousevat Open Border -tapahtuman teokset, kesällä Viron Rakveressä järjestetyn Baltoscandal-esitystaidefestivaalien sisältö sekä Valkeapään oma esitystaide – esimerkiksi julkisissa tiloissa ihmisiä kohtaava Tulipää-hahmo.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssä ja muissa palveluissa. Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

MAINOS. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

  • 3.10.2022
  • Kirjoittanut voima