Kirjoittanut voimaKuvat Nauska

Pohdintaa nukketeatterin erityispiirteistä ja olemuksesta – Teatterin politiikkaa & politiikan teatteri on palannut kesätauolta!

Lukuaika: < 1 minuutti

Pohdintaa nukketeatterin erityispiirteistä ja olemuksesta – Teatterin politiikkaa & politiikan teatteri on palannut kesätauolta!

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta sekä tähyillään politiikan teatraalisuuden suuntaan.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kunnallispoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä on tukenut TJNK, SARV ja JOKES.

Helsinkiläinen Nukketatteri Sampo on järjestänyt vuodesta 2017 kansainvälistä nukketeatterifestivaalia. Tänä vuonna tapahtuma on 24.–28.8, ja siellä nähdään eri ikäisille yleisöille suunnattuja teoksia muun muassa Ranskasta, Iso-Britanniasta, Tšekistä ja Kreikasta. Podcast-sarjan syyskauden ensimmäisessä jaksossa vieraina ovat Sampon tiedottaja-tuottaja Anna Martikainen ja omalla esityksellään ja masterclass-työpajallaan festivaalin osallistuva nukketatteritaiteilija Merja Pöyhönen. Jaksossa pohditaan nukketeatterin asemaa suomalaisella esittävän taiteen kentällä sekä tämän monella tapaa ajankohtaisen ilmaisulajin erityispiirteitä ja olemusta.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssä ja muissa palveluissa. Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 16.8.2022
  • Kirjoittanut voima
  • Kuvat Nauska