Kirjoittanut voima

Kukkala–Gustafsson Syndikaatti palaa tauoltaan kolmen uuden jakson kera!

Kuuntele "Viha", "Väkivalta" ja "Nauru" täältä!

Lukuaika: < 1 minuutti

Kukkala–Gustafsson Syndikaatti palaa tauoltaan kolmen uuden jakson kera!

SyndikaattiSyndikaatti

Puuduttaako tuntikausien turhanpäiväinen jorina? Tuntuvatko käsikirjoitetut jutut toisinaan hieman keinotekoisilta? Meillä on vastaus ja monta kysymystä! Syndikaatissa ei laiteta maailmaa järjestykseen, vaan rakastutaan kaaokseen.

Kirjailija Laura Gustafssonin ja toimittaja-kirjailija Emilia Männynvälin podcastia julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

”Te vitun paukapäät ette tiedä kulttuurista yhtään vitun mitään!” Sivistyneessä yhteiskunnassa vihan ilmaisut on piilotettu ja suuttumista hävetään, vaikka viha on myös ihmistä ja elämää suojeleva tunne. Historian saatossa on etenkin naisen vihaa demonisoitu. Jaksossa vihataan mm. pullamössöaikuisia.

Syndikaatissa pohditaan väkivallan luonnetta ja oikeutusta. Puolustautuminen on jees, mutta miten on koston ja rangaistuksen laita? Entä, kun väkivallalla on uhri muttei muka tekijää? Ajaudumme myös sivupolulle fanittamaan Raid-sarjaa. Sisältövaroituksetkin puhuttavat.

”Jos lähtis siitä et huumorin pitäis olla hauskaa.” Mille saa nauraa, kuka ja kenen kanssa? Kukkala tulee paljastaneeksi huumorintajunsa luokattomuuden ja Gustafsson muistelee maailman paskinta roastia. Rivouksien lisäksi Syndikaatissa huvittavat absurdiudet ja kaikenlaiset epäsopivuudet.

mainos

Ohjelmaa julkaisee Voima. Podcastin logon on kuvannut Nauska ja sen graafisen suunnittelun on toteuttanut Antti Männynväli. Tunnusmusiikin on säveltänyt Crush LimboOhjelman tekninen tuottaja on Julius Halme.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssä ja muissa palveluissa.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 6.5.2022
  • Kirjoittanut voima