Ruohonen ja Tervonen istuvat maassa jalkapallokentällä maalin edessä.

Kirjoittanut voimaKuvat Juno Lehtinen

Jälkipelit #9: Veikkausliiga Aasian vedonlyöntimarkkinoilla

Jotain kummaa tapahtui Valkeakoskella heinäkuussa 2005, kun AC Allianssi hävisi uuden omistuksen alaisena Hakalle 8-0.

Lukuaika: < 1 minuutti

Jälkipelit #9: Veikkausliiga Aasian vedonlyöntimarkkinoilla

JälkipelitJälkipelit

Futispuheen harrastesarja. Jälkipelit on podcast kaikille, jotka puhuvat paremmin kuin pelaavat. Äänessä Johanna Ruohonen, Kaisu Tervonen ja vaihtuvat vieraat.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Jotain kummaa tapahtui Valkeakoskella heinäkuussa 2005, kun Haka voitti AC Allianssin Veikkausliigan ottelussa murskaluvuin 8-0. Jaksossa keritään auki, kuinka Allianssi oli päätynyt ulkomaalaisomistukseen aiemmin samana vuonna ja millaisia valintoja uudet omistajat tekivät Haka-pelin alla. Jaksossa keskustellaan kuinka kansainvälinen järjestäytynyt rikollisuus on vaikuttanut jalkapallo-otteluiden tuloksiin ympäri maailmaa. 

Yleisökysymyksessä pohditaan pelin kauneuden ja voittamisen halun kysymyksiä. Jakson vieras, kirjailija, toimittaja Mikko-Pekka Heikkinen shokeeraa podcastin vetäjiä ehdottamalla jalkapallon siirtymistä pois dokumentaarisuudesta kohti rehtiä valkokangasviihdettä. Mutta mistä löytyisi riittävä määrä käsikirjoittajia?

Jälkipelit on podcast kaikille, jotka puhuvat paremmin kuin pelaavat. Äänessä Johanna Ruohonen, Kaisu Tervonen ja vaihtuvat vieraat. Ohjelmaa julkaisee Voima.

Jälkipelit on kuunneltavissa Spotifyssä ja Apple PodcastsissaSeuraa Jälkipelejä Facebookissa!

  • 14.9.2021
  • Kirjoittanut voima
  • Kuvat Juno Lehtinen