Ruohonen ja Tervonen istuvat maassa jalkapallokentällä maalin edessä.

Kirjoittanut voimaKuvat Juno Lehtinen

Jälkipelit #10: Junnut, vanhemmat ja valmentajat

Olisko Zlatanille pitänyt opettaa kikkojen lisäksi tunnetaitoja? Kuinka monta myytyä mokkapalaa lapsen futisharrastus vanhemmilta vaatii? Toimittaja Veera Luoma-aho saapuu vieraaksi ruotimaan junnufutiksen reunaehtoja.

Lukuaika: < 1 minuutti

Jälkipelit #10: Junnut, vanhemmat ja valmentajat

JälkipelitJälkipelit

Futispuheen harrastesarja. Jälkipelit on podcast kaikille, jotka puhuvat paremmin kuin pelaavat. Äänessä Johanna Ruohonen, Kaisu Tervonen ja vaihtuvat vieraat.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Vain yksi juuri perustetun HJK Malmin junnujoukkueen pelaajista kävi läpi seuran koko junioriputken ja päätyi HJK:n miesten edustusjoukkueeseen. Kuka se oli, kysyy Kaisu Tervonen podcast-toveriltaan Johanna Ruohoselta ja jakson vieraalta, toimittaja Veera Luoma-aholta. Ja miksi kyseisen pelaajan äiti seisoi hangessa?

Jaksossa puhutaan juniorijalkapallon reunaehdoista muutenkin. Kenen ehdoilla junnuja valmennetaan? Olisiko nuori Zlatan tarvinnut tunnetaitovalmennusta? Pitäisikö vanhempien pitää suunsa kiinni kentän laidalla?

Yleisökysymyksessä pohditaan, minkä ikäisenä jalkapallo kannattaa aloittaa. Luoma-aho, Ruohonen ja Tervonen ovat itse aloittaneet lajin vasta aikuisiällä: menivätkö nuoruusvuodet siis hukkaan?

MAINOS. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

Jälkipelit on podcast kaikille, jotka puhuvat paremmin kuin pelaavat. Äänessä Johanna Ruohonen, Kaisu Tervonen ja vaihtuvat vieraat. Ohjelmaa julkaisee Voima.

Jälkipelit on kuunneltavissa Spotifyssä ja Apple PodcastsissaSeuraa Jälkipelejä Facebookissa!

  • 21.9.2021
  • Kirjoittanut voima
  • Kuvat Juno Lehtinen