Ruohonen ja Tervonen istuvat maassa jalkapallokentällä maalin edessä.

Kuvat Juno Lehtinen

Jälkipelit #12: Tuomaripeliä!

Kirjailija, pelisuunnittelija, yrittäjä Mike Pohjola saapuu podcastiin keskustelemaan tuomaripelistä: miksi vuoden 2006 MM-kisat jäivät tuomaroinniltaan historiaan, ja mitä uusia välineitä voisi kehittää tuomarityöskentelyn avuksi. Lopuksi pohditaan miksi otamme pelaamisen niin vakavasti.

Lukuaika: < 1 minuutti

Jälkipelit #12: Tuomaripeliä!

JälkipelitJälkipelit

Futispuheen harrastesarja. Jälkipelit on podcast kaikille, jotka puhuvat paremmin kuin pelaavat. Äänessä Johanna Ruohonen, Kaisu Tervonen ja vaihtuvat vieraat.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Kirjailija, pelisuunnittelija, yrittäjä Mike Pohjola saapuu podcastiin keskustelemaan tuomaripelistä. Jaksossa keskustellaan vuoden 2006 MM-kisojen Portugalin ja Hollannin välisestä ottelusta, joka jäi ottelun tuomaroineen venäläistuomarin viimeiseksi peliksi. Podcastraati keskustelee tuomaroinnin vaatimuksista ja suunnittelee myös uusia välineitä tuomarityöskentelyn avuksi. Lopuksi pohditaan miksi otamme pelaamisen niin vakavasti.

Jälkipelit on podcast kaikille, jotka puhuvat paremmin kuin pelaavat. Äänessä Johanna Ruohonen, Kaisu Tervonen ja vaihtuvat vieraat. Ohjelmaa julkaisee Voima.

Jälkipelit on kuunneltavissa Spotifyssä ja Apple PodcastsissaSeuraa Jälkipelejä Facebookissa!

  • 5.10.2021
  • Kuvat Juno Lehtinen