Kirjoittanut voima

Antropodi – Pappina kuolevan vierellä

Lukuaika: < 1 minuutti

Antropodi – Pappina kuolevan vierellä

AntropodiAntropodi

Suomen Antropologisen Seuran toimittama podcast-sarja käsittelee ajankohtaisia ja ajattomia antropologisia aiheita, kuten tuoreita tutkimuksia, yhteiskunnallisia ja kulttuurisia ilmiöitä, opetusta ja työelämää.

Kaikenlaiset kulttuuriset ilmiöt, ihmiskäsitykset, maailmankuvat ja yhteisölliset muodostelmat kiinnostavat meitä, ruohonjuuritasolta korkeuksiin, oikealta vasemmalle, eläväisestä empiriasta totiseen teoriaan, supi-Suomessa tai kaukana maailmalla.

Yhteistyössä AntroBlogin ja Voiman kanssa. Kuunneltavissa myös Spotifyssä.

”Emmä varmaan sitte jos on niinku muutama päivä — jäljellä, ni kiitä itteeni siitä että mä oon — siivonnu niin kauheesti, tiäksä, tai että mä oon ollut niin ahkera haravoimaan. Että kyllä sitä miettii niinku ihan muita asioina siinä.”

Sairaalapapin työ on muuttunut ajan saatossa ankarasta saarnaajasta ja huonojen uutisten lähettiläästä vierellä kulkijaksi ja kuuntelijaksi. Millaista papin työ on kuoleman äärellä ja miten kuoleman kohtaaminen on Suomessa muuttunut? Jaksossa Annamari Simpanen kertoo työstään sairaalapappina saattohoidossa. Haastattelijana toimii Kaisa Nissi.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssä ja muissa palveluissa.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

mainos

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 3.10.2023
  • Kirjoittanut voima