Musiikkikeikka ulkoilmassa, artisti esiintyy yleisölle.

TapahtumaKirjoittanut Julius HalmeKuvat Mitäs Mitäs Mitäs

”Urjalan Woodstock” panostaa osallistavuuteen: Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalilla kävijä on aktiivinen festarintekijä

Lukuaika: < 1 minuutti

”Urjalan Woodstock” panostaa osallistavuuteen: Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalilla kävijä on aktiivinen festarintekijä

Mitäs Mitäs Mitäs tarjoaa Suomen festarikesään virkistävän DIY-tuulahduksen. Poikkitaiteellisen festivaalin teemana on tänä vuonna osallistavuus ja se näkyy myös ohjelmassa. Musiikkitarjonnan lisäksi festivaalilla on avoin lava, jossa juhlakansa pääsee esiintymään itse äänentoiston ja soittimien kera. Tämän tarjolla on lukuisia työpajoja, muun muassa sirkus-workshop ja mahdollisuus tutustua lasinpuhallukseen.

”Meillä on monia osallistavia elementtejä, ettei festarivieras olisi passiivinen kulttuurin ja taiteen kuluttaja tai vastaanottaja, vaan aktiivinen festarintekijä itse, joka saisi osallistua sen verran kuin haluaa osallistua ja vaikuttaa siihen, miten festarin kulku menee”, kertoo festivaalin tiedottaja Maiju Viitanen.

Laituri järvellä, metsää ympärillä.

Musiikin ystäville on tarjolla kaksi lavaa, live- ja elektronisen musiikin lavat. Elektronisen musiikin puolella soi ensimmäisenä iltana housea ja technoa, toisena psykedeelistä trancea. Livekattauksesta vastaa undergroundimman musiikin ystäville nimekäs joukko bändejä ja artisteja, kuten Keliel ja Kissa.

Kuvitusta artikkeliin "Urjalan Woodstock..."

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali järjestetään Pirkanmaalla, Urjalassa 16–18.7.2021

MAINOS. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

  • 30.6.2021
  • Kirjoittanut Julius Halme
  • Kuvat Mitäs Mitäs Mitäs