MAAILMANLOPPU

MusiikkiKirjoittanut Mikko Sauli

Täältä tulee sota

Lukuaika: < 1 minuutti

Täältä tulee sota

Täältä tulee sota

MAAILMANLOPPU

☆☆☆☆

Maailmanloppu on flirttaillut onnistuneesti tyylien kanssa ja seikkaillut jossain post-punkin ja hardcoren välimaastossa. Uudella ep:llä painotus on post-punkissa. Levy on täysin analoginen, muttei kuulosta siltä. Kelanauhalta suoraan vinyylimasterille mätetty teos omaa tuotantotavastaan huolimatta kylmän klangin, joka tukee Maailmanlopun musiikillista näkemystä kuin nyrkki silmää.

 Neljästä biisistä aloitusraita Täältä tulee sota on kenties suoraviivaisinta poppis-post-punkkia, jota ep:llä tarjoillaan. Kitaramelodiat pääsevät paremmin oikeuksiinsa seuraavissa kappaleissa Metallia ja Tanssi. Levyn päättävä Krematorio on näiden rinnalla lievä pettymys, kovin tavallisen kuuloinen kappale liian hyvässä seurassa.

Ihmisolennon kannattaa ehdottomasti uhrata pariinkin otteeseen levyn kestämät seitsemäntoista minuuttia elämästään. Tätä levyä voi huoletta suositella myös niille, jotka eivät punkista yleensä perusta. Mukavat melodiat pitävät touhun mielenkiintoisena, ja Mustan paraatin ystäviä hellitään.