Lukuaika: < 1 minuutti

Voima.fi on myös ääni- ja videosisältöjen koti!

Alussa uudistus painottuu podcast- ja äänisisältöihin. Tulevaisuudessa teemme myös lisää videoita.

Uudet sisällöt tarjoavat moniäänisiä ja kiinnostavia näkökulmia aiheisiin, jotka ovat tuttuja lehdestä. Sivuiltamme yleisö löytää myös sisältöjä, joita ei julkaista lehdessä ollenkaan.

Voiman podcastit: jalkapalloa ja luovuutta

Voiman podcastit tarttuvat mielenkiintoisiin aiheisiin rohkeasti.

Riikka Hiltusen Puhu minulle luovuudesta on sukellus musiikilliseen luovuuteen. Johanna Ruohosen ja Kaisu Tervosen Jälkipelit keskittyy jalkapalloon. Maija Alanderin ja Vilppu Rantasen Sanavalta käsittelee julkista puhetta, kieltä ja yhteiskuntaa.

Voimaa yhteistyökumppaneista

Voima jakaa myös yhteistyökumppaneidensa sisältöjä alustoillaan. Yhteistyökumppanien sisällöt eivät ole toimituksellista sisältöä, vaan julkaisuja, joille Voima tarjoaa näkyvyyttä sekä tuotannollista ja teknistä tukea.

Tämänhetkisiin yhteistyökumppaneihin lukeutuu palkitun AntroBlogin Radio Antro, joka kommentoi elämää ja maailmaa antropologisesta näkökulmasta.

Riku Junttasen (@kaikkipaskaksi) Kaikki Paskaksi & Ystävät tarkastelee yhteiskunnallisia ongelmia meemikulttuurin kautta.

Lisäksi teemme yhteistyötä suositun Tarinoita Piritorilta  -podcastin kanssa. Se paneutuu tapetilla oleviin ajankohtaisiin teemoihin, kuten rasismiin, addiktioihin, syrjäytymiseen, seksiin ja uskoontuloon.

Kuuntele myös Voiman artikkeleita

Näiden podcastien lisäksi Voima tulee tarjoamaan ääniversioita artikkeleistaan lisätäkseen journalismin saavutettavuutta ja palvellakseen äänisisältöjen ystäviä paremmin.

Vuoden vaihduttua luvassa on paljon muuta – pysy kuulolla!

Äänisisällöt osoitteessa voima.fi/audio ja muilla alustoilla.

  • 15.12.2021
  • Kirjoittanut voima