HenkilökohtaistaKirjoittanut NHL

Treffeillä Mileyn kanssa

Lukuaika: 2 minuuttia

Treffeillä Mileyn kanssa

HenkilökohtaistaHenkilökohtaista

Henkilökohtaista-blogin kirjoittajat ovat elämän asiantuntijoita: he tutkivat muun muassa elämäntapoja, tyyliä, työtä, musiikkia ja perhettä. Henkilökohtainen on poliittista.

Teksti NHL

Fanikirje: Miley Cyrus kannustaa kaikkia loistamaan omassa elämässään omilla tavoillaan.

On sunnuntai ja juhlapäivä. Minulla on treffit sinun kanssasi, Miley Cyrus. Kuten noin viidellätuhannella teinitytöllä, joiden joukossa jonotan Hartwall-areenalle. Perhoset ovat lennelleet vatsassani koko päivän. Kun kuulin, että olet tulossa Suomeen, päätin heti painua kylmäpäisesti kiljuvien teinien sekaan kokemaan sinut.

Hikinen jonotus on ohi. Seison permannolla värikkäiden ilmapalloryöppyjen alla. Yleisö huutaa korviasärkevästi. Laskeudut kuuluisaa kieltäsi pitkin lavalle ja pamautat show’n käyntiin. Oloni on epätodellinen. Kuin olisin sisällä Youtube-videossa, joita olen katsonut sinusta niin paljon.

mainos

Et säteile täydellä teholla tänään, Miley. Olet selvästi väsynyt. En ihmettele, sinulla on rankka duuni.

Ensikohtaamiseni kanssasi oli tajunnanräjäyttävä. Päätin tylsyyksissäni katsoa videosi nähdäkseni, mistä niin kovasti kohistiin. Wrecking ball iskeytyi aikuisten ja järkevien suojakuorieni läpi jytinällä. Leukani loksahti auki ja ajattelin vain: miten kuuma nainen.

Pian minulle selvisi, että olet paljon muutakin. Sinulla on upea, syvältä kumpuava ääni, valtava lavakarisma ja mikä tärkeintä, olet ihanan hullu taiteilijasielu, jolla on lämmin ja aito sydän. Et pelkää olla hassu, hölmö tai haavoittuva. Itket koirasi kuolemaa lavalla. Twitter-videoissa hypit sohvilla pyörittämässä pyllyä, laulat improvisoituja räppejä sotkuisin meikein ja nauraa hörötät päälle. Elät kuten laulat: It´s our party, we can do what we want.