Voimajengin tilausohjeet ja -ehdot

Voimajengin

tilausohjeet ja -ehdot

Hinnat, tilaustyypit ja tilaajaedut

Voimajengin tilauksen hinta on alkaen 3€/kk. Voit tehdä tilauksen myös viidellä tai kymmenellä eurolla kuukaudessa. Tilauksen hinnasta riippumatta edut ovat samat kaikille jengiläisille.

Lähtökohtaisesti kaikki tilaukset ovat jatkuvia tilauksia, jotka veloitetaan automaattisesti kerran kuussa tilaajan pankkikortilta. Jos haluat tehdä määräaikaisen tilauksen esimerkiksi vuoden ajaksi, otathan meihin yhteyttä (yhteystiedot tämän sivun alla).

Tutustu hintoihin ja tilaajaetuihin sekä tee tilaus täällä.

Maksaminen

Tilaus maksetaan Stripe-palvelun kautta. Stripe hyväksyy kaikki yleiset pankkikortit (esimerkiksi Visa, Mastercard, American Express). Tutustu Stripen käyttöehtoihin täällä.

Veloitus tapahtuu tilaajan pankkitililtä automaattisesti kerran kuussa.

Jos et omista pankkikorttia tai haluat muusta syystä tehdä tilauksen tilisiirtona, otathan yhteyttä meihin (yhteystiedot tämän sivun alla).

Henkilötietojen päivittäminen

Tehdessäsi Voimajengi-tilauksen saat sähköpostitse ohjeet tietojesi päivittämiseen. Jos et löydä sähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi tai otathan yhteyttä meihin (yhteystiedot tämän sivun alla).

Kirjaudu sisään osoitteessa voima.fi/login päivittääksesi henkilötietojasi. Jos et muista salasanaasi, aseta uusi salasana klikkaamalla ”Unohtuiko salasana?” -kohtaa sisäänkirjautumissivulla.

Etujen vastaanottaminen

Voimajengiläisten eduista tiedotetaan Voimajengin uutiskirjeessä. Uutiskirje lähetetään noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen itse, mutta emme suosittele sitä – silloinhan sinä et tiedä sinulle kuuluvista eduista! Voimajengi-tilauksesi säilyy edelleen aktiivisena, vaikka peruuttaisitkin uutiskirjeen.

Etukäteen luettava lehti (PDF) julkaistaan osoitteessa voima.fi/sisaltosi.

Jos olet voimajengiläinen, mutta sinulla on ongelmia kuukausittaisen uutiskirjeen kanssa, ota yhteyttä: pinja.nikki[at]voima.fi.

Tilauksen päivittäminen ja peruuttaminen

Voit peruuttaa jatkuvan tilauksen koska vain. Kun perut tilauksen, tilauksesi on käynnissä kuluvan maksukauden loppuun asti.

Määräaikaista tilausta, joka on maksettu etukäteen, ei voi peruuttaa.

Voit peruuttaa tilauksen osoitteessa voima.fi/omat-tietosi. Jos et muista salasanaasi, aseta uusi salasana klikkaamalla ”Unohtuiko salasana?” -kohtaa sisäänkirjautumissivulla.

Jos haluat päivittää tilauksesi hintatasoa, ota yhteyttä meihin (yhteystiedot tämän sivun alla).

Lisätietoja

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaukseen liittyviin asioihin.

Tilaukset ja maksut: tilaukset[at]voima.fi, 044 238 5109
Bugien raportointi, tekninen tuki: jukka.varis[at]voima.fi
Uutiskirje: pinja.nikki[at]voima.fi

Voima Kustannus Oy
Vellamonkatu 30 B 3 krs.
00550 Helsinki

Tietosuoja- ja rekisteriseloste
Stripen käyttöehdot
Tee Voimajengi-tilaus
Kirjaudu sisään