Voimajengin tilausohjeet ja -ehdot

Voimajengin

tilausohjeet ja -ehdot

Hinnat, tilaustyypit ja tilaajaedut

Voimajengin tilauksen hinta on alkaen 3€/kk. Voit tehdä tilauksen myös viidellä tai kymmenellä eurolla kuukaudessa. Tilauksen hinnasta riippumatta edut ovat samat kaikille jengiläisille.

Lähtökohtaisesti kaikki tilaukset ovat jatkuvia tilauksia, jotka veloitetaan automaattisesti kerran kuussa tilaajan pankkikortilta.

Tutustu hintoihin ja tilaajaetuihin sekä tee tilaus täällä.

Maksaminen

Tilaus maksetaan Stripe-palvelun kautta. Stripe hyväksyy kaikki yleiset pankkikortit (esimerkiksi Visa, Mastercard, American Express). Tutustu Stripen käyttöehtoihin täällä.

Veloitus tapahtuu tilaajan pankkitililtä automaattisesti kerran kuussa.

Jos et omista pankkikorttia tai haluat muusta syystä tehdä tilauksen tilisiirtona, otathan yhteyttä meihin (yhteystiedot tämän sivun alla).

Etujen vastaanottaminen

Voimajengiläisten eduista tiedotetaan Voimajengin uutiskirjeessä. Uutiskirje lähetetään noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen itse, mutta emme suosittele sitä – silloinhan sinä et tiedä sinulle kuuluvista eduista! Voimajengi-tilauksesi säilyy edelleen aktiivisena, vaikka peruuttaisitkin uutiskirjeen.

Etukäteen luettava lehti (PDF) julkaistaan lehden ilmestymismaanantaita edeltävänä torstaina osoitteessa voima.fi/sisaltosi.

Jos olet voimajengiläinen, mutta et saa Voimajengin uutiskirjettä, ota yhteyttä: tilaukset[at]voima.fi.

Henkilötietojen päivittäminen

Tehdessäsi Voimajengi-tilauksen saat sähköpostitse ohjeet tietojesi päivittämiseen. Jos et löydä sähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi tai otathan yhteyttä meihin (yhteystiedot tämän sivun alla).

Kirjaudu sisään osoitteessa voima.fi/login päivittääksesi henkilötietojasi. Jos et muista salasanaasi, aseta uusi salasana klikkaamalla ”Unohtuiko salasana?” -kohtaa sisäänkirjautumissivulla.

Tilauksen päivittäminen ja peruuttaminen

Voit peruuttaa jatkuvan tilauksen koska vain. Kun perut tilauksen, tilauksesi on käynnissä kuluvan maksukauden loppuun asti.

Voit peruuttaa tilauksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilaukset(at)voima.fi. Kehitämme peruutusmahdollisuutta myös osoitteeseen voima.fi/omat-tietosi, mutta sen kehittäminen on vielä kesken.

Jos et muista salasanaasi, aseta uusi salasana klikkaamalla ”Unohtuiko salasana?” -kohtaa sisäänkirjautumissivulla. Voit peruuttaa tilauksesi myös ottamalla meihin yhteyttä suoraan.

Jos haluat päivittää tilauksesi hintatasoa, ota yhteyttä meihin.

Lisätietoja

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaukseen liittyviin asioihin.

Tilaukset ja maksut: tilaukset[at]voima.fi, 044 238 5109
Uutiskirje: tilaukset[at]voima.fi
Bugien raportointi, tekninen tuki: jukka.varis[at]voima.fi

Voima Kustannus Oy
Vellamonkatu 30 B 3 krs.
00550 Helsinki

Tietosuoja- ja rekisteriseloste
Stripen käyttöehdot
Tee Voimajengi-tilaus
Kirjaudu sisään