Liity Voimajengiin!

Voimajengi-tilauksen tehneet henkilöt saavat digilehden ennakkolukuoikeuden. Lisäksi tiedotamme Voimajengin uutiskirjeessä vaihtuvista eduista.

Jokainen tilaus auttaa meitä tekemään moniäänistä journalismia jatkossakin. Lämmin kiitos, että tulet mukaan!

Valitse tilaus

Edut ovat samat kaikissa hinnoissa. Valitse vaihtoehto, joka on oman taloudellisen tilanteesi kannalta parhain.

Pienistä voimistelijoista koostuu suuri Voima! Voimailija nostaa Voimaa hieman korkeammalle kuin voimistelija! Supervoimainen on todellakin super!

Tilaus maksetaan yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Tilaus on jatkuva ja veloittuu tililtäsi automaattisesti kerran kuukaudessa. Tilauksesi voi perua koska tahansa. Maksu tapahtuu Stripen kautta. Lue Stripen käyttöehdot, Voiman rekisteri- ja tietosuojaselosteet ja Voimajengin tilausehdot- ja ohjeet.

Tilauksen sisältö

Voimajengiläiset saavat nämä tuotteet ja edut käyttöönsä hintaan alk. 3€/kk.

Ei maksumuuria verkossa

Julkaisemme verkkoartikkelimme maksutta luettavaksi ajan mittaan. Osan jutuista julkaisemme ensin maksumuurin takana. Voimajengiläisillä on etulyöntiasema: he lukevat jutut muurin takaa.

Kurkistus toimitukseen

Voimajengiläiset kurkistavat Voiman toimituksen työhön uutiskirjeen kautta. He lukevat toimituksen työstä ja saavat kutsut Voiman bileisiin.

Voima digitaalisesti ennen ilmestymistä

Voimajengiläiset saavat sähköisen Voiman luettavakseen PDF-muodossa ennen lehden virallista ilmestymispäivää.

Paperilehti alennettuun hintaan

Voima-lehti ilmestyy painettuna 10 kertaa vuodessa. Voimajengiläiset voivat tilata lehden alennettuun hintaan 20€/vuosi (norm. 39€). Voimajengiläiset saavat myös muita etuja Voimakauppaan.