HenkilökohtaistaKirjoittanut NHL

Priviet, kaunis poika!

Lukuaika: < 1 minuutti

Priviet, kaunis poika!

HenkilökohtaistaHenkilökohtaista

Henkilökohtaista-blogin kirjoittajat ovat elämän asiantuntijoita: he tutkivat muun muassa elämäntapoja, tyyliä, työtä, musiikkia ja perhettä. Henkilökohtainen on poliittista.

Teksti NHL

Henkilökohtaista: ”Päästä pojat sun iholle, Dimi.”

Pietarissa on kesä, oot kuumissas ja mimmit ei anna. Tyttöystävä haluaa leikkiä kotia, mutta sä haluat panna. Mutsi haluaa hoitaa sun bambinoja, mut sä haluat vaan naida. Saisit ehkä rinnakkaisluokan Irinalta, mutta sen hiiri on niin nähty. Panettaa ihan saatanasti.

Aurinko on maksimissa ja kundit vetää tuolla Prospektilla ilman paitaa. Jokaisella hikisellä jannulla on järjetön paine haaruksissa ja päät täynnä karvaisia ajatuksia. Ne miettii samaa kuin sä. Sun on pakko helpottaa sun oloa, Dimi.

MAINOS. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

Kokeile homoseksuaalisuutta!

Jos oot nuori ja oot kaunis, saat kaiken mitä haluat ja enemmänkin. Jos oot vanhempi kolli, etkä hirveän ylpeä, ni sittenkin saat. Pelottavaa, kiinnostavaa homosexii.

Ei haittaa, vaikka et olisi aiemmin edes kuvitellut, miltä tuntuisi toisen kundin kanssa. Oot ehkä miettiny vaan pildee, mut aika lähteä sun mukavusalueelta, Dimi! Meet me at the ice cream truck.

Aluksi voit pyörittää poikia siinä sivussa. Kundit käy kuumina heterojäbiin.

Miliisit ei oo sun frendejä ja sun on pakko katsoo, missä touhuat jäbien kanssa. Pelkurinatseilla on kullit kovina, kun ne näkee mitä teette, mut ne ei uskalla kuin hakata sut ja sun äijän.

Ole mies, älä tyhmä.

Sua vihaa kuvernööri Poltavtshenko eikä sua pelasta patriarkka Kiril, mut sun elämä Dimi. Sun maailma, sun oma fucking Glasnost.

Tule käymään Helsingissä, jos sua kovasti jännittää. Täällä voit hengittää vapaammin. Kerrotaan babushkalle, että sulla on ihan nätti dievushka Suomessa. Vaikka kaikkihan tietää, mitä tapahtui Terijoen datshalla viime kesänä.

Päästä pojat sun iholle, Dimi. Susta voisi tulla Pietarin oma Cazwell.

I’ll buy you an ice cream.

Sami K. Vitikainen

Kirjoittaja viettää kesää Youtubessa. Cazwell: Ice Cream Truck. Uno, Doz, Tres, cuatro, gimme sum more. Repeat.

  • 15.8.2014
  • Kirjoittanut NHL