HenkilökohtaistaKirjoittanut peristerakis

Tapahtumakalenteri viikolle 38

Lukuaika: < 1 minuutti

Tapahtumakalenteri viikolle 38

HenkilökohtaistaHenkilökohtaista

Henkilökohtaista-blogin kirjoittajat ovat elämän asiantuntijoita: he tutkivat muun muassa elämäntapoja, tyyliä, työtä, musiikkia ja perhettä. Henkilökohtainen on poliittista.

Teksti Peristerakis

Kaikki, mitä Kreikassa liikkujan täytyy tietää.

Maanantai 16.9.

Toisen asteen koulujen opettajat sekä työvoimajärjestö OAED:n ja sosiaaliturvarahaston työntekijät aloittavat viiden päivän lakon. Myös valtaosa yliopistoista suljetaan. Ensimmäisen asteen opettajat pitävät työnseisauksen klo 11-14. Yksityiskoulujen opettajat aloittavat 48:n tunnin lakon.

MAINOS. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

Tiistai 17.9.

Lakimiehet aloittavat kahden päivän mittaisen ulosmarssin, sairaalalääkärit puolestaan kolmen päivän lakon. Pääministeri Antonio Samaras matkustaa Brysseliin tapaamaan Barrosoa, Van Rompuya ja muita troikan isokenkäisiä.

Keskiviikko 18.9.

Julkisen sektorin ammattiliitto ADEDY aloittaa kahden päivän lakon.

Torstai 19.9.

Puoli Kreikkaa on lakossa. Amerikkalais-kreikkalainen kauppakamari järjestää konferenssin, jonka nimi on sarkastisesti ”Säästöistä kreikkalaisen terveydenhuollon uudelleenrakentamiseen”. Kreikan tilastokeskus ELSTAT julkaisee toisen vuosineljänneksen työllisyystilaston ja muita tuloksia viimeisimpien leikkausten vaikutuksista.

Perjantaina 20.9.

Kuudettakymmenettä kertaa järjestettävät korumessut.

Lauantai 21.9.

Kreikkalais-saksalaisen kauppakamarin kaksikielinen seminaari ”Vuorovaikutus-Tieto-Luottamus”.

Ja ei kun sunnuntaina kirkkoon ja maanantaina takaisin töihin.