Hämeentie 48Kirjoittanut Jari Tamminen

Natsizombiet valtaavat Texasin?

Lukuaika: < 1 minuutti

Natsizombiet valtaavat Texasin?

Vellamonkatu 30Vellamonkatu 30

Vellamonkatu 30 on paikka, jossa Voimaa toimitetaan. Samassa toimistossa työskentelee kaikenkirjava joukko talouden, rauhantyön, luonnonsuojelun ja politiikan asiantuntijoita.

Teksti Jari Tamminen

Varoitus tielläliikkujille.

Austinin kaupunki Teksasissa saattaa joutua tai on mahdollisesti jo joutunut zombien uhriksi. Tammikuun loppupuolella poikaansa aamuruuhkassa kouluun kyydittänyt isä huomasi huolta herättävän tiedotteen tien varressa. Tietyömaan LED-taulu varoitti seuraavaa.

VAROITUS! ZOMBEJA!! EDESSÄ!!!!

mainos

Jätettyään poikansa kouluun hullunrohkea perheen pää palasi varoituksista huolimatta kotiin päin ja kohtasi seuraavan varoituksen:

NATSIZOMBEJA! JUOKSE!!!

Mikäli kyseessä oli vastoin todennäköisyyttä pelkkä pila, pitää sen tekijöille antaa tunnustusta tyylitajusta. Kuten kaikki Hellboy-sarjakuvien ja -elokuvien ystävät tietävät, natsizombien kanssa ei vain voi epäonnistua.

Varoituksen LED-tauluille hakkeroineesta henkilöstä ei ole tietoa ja tuntemattomaksi hän todennäköisesti jääkin. Työmaakylttien hakkerointi on helppoa kun tikkarin veisi lapselta (tässä ohjeet). Kaupunginisät suuttuivat jäynästä siinä määrin, että uhkaavat tekijää satojen dollarien sakoilla.