PodcastKirjoittanut voima

Tuoreessa Syndikaatissa ohjelman historian ensimmäinen vieras – kuuntele nyt!

Lukuaika: < 1 minuutti

Tuoreessa Syndikaatissa ohjelman historian ensimmäinen vieras – kuuntele nyt!

SyndikaattiSyndikaatti

Puuduttaako tuntikausien turhanpäiväinen jorina? Tuntuvatko käsikirjoitetut jutut toisinaan hieman keinotekoisilta? Meillä on vastaus ja monta kysymystä! Syndikaatissa ei laiteta maailmaa järjestykseen, vaan rakastutaan kaaokseen.

Kirjailija Laura Gustafssonin ja toimittaja-kirjailija Emilia Männynvälin podcastia julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Syndikaatin historian ensimmäinen vieras ei olekaan Pate Mustajärvi, vaan Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtaja Ville Blåfield. Messuteeman mukaisesti puhutaan vallasta: millaista valtaa ja vastuuta esimerkiksi toimittajilla ja kirjailijoilla  on – ja entäpä sitten kriitikot! Kysytään myös, miksi kirjallisuutta arvostetaan ja milloin kirjamessuista tehdään vegaaninen tapahtuma. Kaikkia jännittää!

Ohjelmaa julkaisee Voima. Podcastin logon on kuvannut Nauska ja sen graafisen suunnittelun on toteuttanut Antti Männynväli. Tunnusmusiikin on säveltänyt Crush LimboOhjelman tekninen tuottaja on Julius Halme.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssä ja muissa palveluissa.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

mainos

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 29.9.2023
  • Kirjoittanut voima