Esittävä taideKirjoittanut voimaKuvat Nauska

Teatterin politiikkaa – Näyttämönä lähiö

Lukuaika: < 1 minuutti

Teatterin politiikkaa – Näyttämönä lähiö

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta sekä tähyillään politiikan teatraalisuuden suuntaan.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kunnallispoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä on tukenut TJNK, SARV ja JOKES.

KontuFestissä 26.8. on esillä Minna Lundin ääniteos Katveisto, jonka yhteydessä kontulalaiset voivat jakaa lähiöönsä liittyviä henkilökohtaisia muistoja. Podcastin vieraana Lundin ohella ovat Todellisuuden tutkimuskeskuksen ja Zodiakin tuottaja Rosaliina Elgland, joka tuottaa muita esittävän taiteen teoksia Kontulaan sekä alkuperäinen kontulalainen, Hearthill-yhtyeestään ja kirjoistaan tunnettu Jussi Sydänmäki. Ohjelmassa pohditaan ihmisten yhteisöllistä suhdetta omaan lähiympäristöönsä, taiteen keinoja tutkia näitä suhteita sekä sitä, mitä erityistä on nimenomaan lähiössä paikallisidentiteettinä.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssa ja muissa palveluissa.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

mainos

  • 21.8.2023
  • Kirjoittanut voima
  • Kuvat Nauska