Kirjoittanut voima

Mitä on todellisuus? – Tuomas Rantasen haastateltavana avantgardistisen esitystaiteen pioneeriyhteisö

Lukuaika: < 1 minuutti

Mitä on todellisuus? – Tuomas Rantasen haastateltavana avantgardistisen esitystaiteen pioneeriyhteisö

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta sekä tähyillään politiikan teatraalisuuden suuntaan.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kunnallispoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä on tukenut TJNK, SARV ja JOKES.

Vuonna 2001 perustettu Todellisuuden tutkimuskeskus (TTK) on avantgardistisen esitystaiteen suomalainen pioneeriyhteisö, joka teoksillaan oman määrityksensä mukaan ”havannoi, kyseenalaistaa ja uudistaa todellisuutta”. Podcastin yhdeksännessätoista jaksossa vieraina ovat yhteisön perustajakonkari Janne Saarakkala, tuore toiminnanjohtaja Katja Kirsi sekä TTK:n julkaiseman Taiteen paikka -sivuston toimittaja-tuottaja Katriina Kettunen. Keskustelussa pohditaan muun muassa sitä, mistä taiteessa on kyse, miten se kohtaa yhteisöllisyyden ja yhteiskunnallisuuden sekä sitä, mikä on sen paikka kokemuksellisessa kehyksessä, jonka yleensä ymmärrämme todellisuutena.

Teatterin politiikkaa & politiikan teatteria jää jakson myötä kesätauolle!

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssä ja muissa palveluissa. Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

mainos

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 27.6.2022
  • Kirjoittanut voima