Kirjoittanut voima

Koulukiusaamisen yhteisöllinen taakka – Kuuntele uusin Teatterin politiikkaa & politiikan teatteria täältä!

Lukuaika: < 1 minuutti

Koulukiusaamisen yhteisöllinen taakka – Kuuntele uusin Teatterin politiikkaa & politiikan teatteria täältä!

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kuntapoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä ovat tukeneet TJNK, SARV ja JOKES.

Valtteri Raekallio on tehnyt yhdessä Kallion lukiolaisten ja Kansallisoopperan balettikoulun oppilaiden kanssa Kaisaniemen ala-asteen tiloissa esitettävän poikkitaiteellisen teoksen, joka yhdistää Igor Stravinskyn Kevätuhri-baletin ja koulukiusaamisesta kertovan Antti Röngän Jalat ilmassa -romaanin.

Jakson vieraana Raekallion ohella on Helsingin kaupungin kasvatuksen ja kouluksen toimialasta vastaava apulaispormestari Nasima Razmyar, ja siinä keskustellaan koulukiusaamiseen liittyvistä kehollisista, yhteisöllisistä ja poliittisista ulottuvuuksista. Samalla pohditaan laajemmin, miten tämän ajan ahdistus näyttäytyy koulujen maailmassa.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssa ja muissa palveluissa. Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

  • 14.3.2022
  • Kirjoittanut voima