Kirjoittanut voimaKuvat Timur Yilmaz

Entisten ja nykyisten vankien yhteisöteatteria flamencon säestämänä

Podcast-sarjan yhdennessätoista jaksossa vieraana ovat Porttiteatterin pitkäaikainen ohjaaja-tuottaja Tuija Minkkinen, La Familiassa esiintyvä Ola Miettunen sekä esityksen koreografi Kaari Martin.

Lukuaika: < 1 minuutti

Entisten ja nykyisten vankien yhteisöteatteria flamencon säestämänä

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kuntapoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä ovat tukeneet TJNK, SARV ja JOKES.

9.5 Tanssintalossa ensi-iltaan tulee Porttiteatterin ja Compañía Kaari & Roni Martinin yhteisteos La Familia. Siinä yhdistyvät vankilasta vapautuneiden ja vapautuvien vankien yhteisöteatteri sekä espanjalaisten huippumuusikkojen säestämä flamenco.

Podcast-sarjan yhdennessätoista jaksossa vieraana ovat Porttiteatterin pitkäaikainen ohjaaja-tuottaja Tuija MinkkinenLa Familiassa esiintyvä Ola Miettunen sekä esityksen koreografi Kaari Martin.

Keskustelussa pohditaan Porttiteatterin taiteellisia ja sosiaalipoliittisia pyrkimyksiä, flamencon alkuperäistä yhteisöllistä luonnetta, teatteri-ilmaisun merkitystä vankien näkökulmasta ja monipuolisen vankeinhoitotyön yhteiskunnallista tärkeyttä.

Voit kuunnella Teatterin politiikkaa & politiikan teatteria -ohjelmaa lukuisissa äänentoistopalveluissa, esimerkiksi Spotifyssä.

mainos

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 18.4.2022
  • Kirjoittanut voima
  • Kuvat Timur Yilmaz