AktivismiKuvat Antti Kurko, Perttu Iso-Markku & Anni Mustonen

Valokuvauskilpailu suomalaisesta aktivismista

Olitko paikalla, kun taloja vallattiin tai kun kudottiin sivareille sukkia? Otitko kuvan edellisestä aktivistitempauksesta johon osallistuit? Osallistu Voiman valokuvauskilpailuun suomalaisesta aktivismista!

Lukuaika: < 1 minuutti

Valokuvauskilpailu suomalaisesta aktivismista

20-vuotias Voima-lehti järjestää kaikille avoimen valokuvauskilpailun, jonka tarkoituksena on dokumentoida tämän ajan suomalaista aktivismia, kansalaisliikehdintää ja poliittista osallistumista. Kilpailun satoa esitellään painetussa lehdessä, verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Mahdollisista muista julkaisutavoista sovitaan tekijänoikeuden haltijan kanssa erikseen

Kilpailussa ei palkita ammattimaisinta kuvaa vaan arvionnissa korostetaan kuvien kautta välittyviä sosiaalisia ja poliittisia merkityksiä ja yhteisöllistä puhuttelevuutta. Kuvien ei tarvitse olla tässä ajassa tai Suomessa otettuja, jos asiayhteys liittää ne tavalla tai toisella tämän hetken suomalaiseen aktivismiin tai sen juuriin.

Palkinnot ja kunniamaininnat jakaa raati, jota johtavat Poliittisen valokuvan festivaalin taiteelliset johtajat Sanni Seppo ja Anna-Kaisa Rastenberger. Kilpailun pääpalkintona on tuhannen euron lahjakortti valokuvausliikkeeseen. Lisäksi jaetaan kirjapalkintoja.

Kilpailuun osallistuvat kuvat pyydetään lähettämään julkaisu- kelpoisessa muodossa osoitteeseen suomalainenaktivismi@voima.fi 31.5.2020 mennessä.

  • 29.1.2020
  • Kuvat Antti Kurko, Perttu Iso-Markku & Anni Mustonen