HenkilökohtaistaKirjoittanut NHL

Minä olen kameleontti

Lukuaika: 4 minuuttia

Minä olen kameleontti

HenkilökohtaistaHenkilökohtaista

Henkilökohtaista-blogin kirjoittajat ovat elämän asiantuntijoita: he tutkivat muun muassa elämäntapoja, tyyliä, työtä, musiikkia ja perhettä. Henkilökohtainen on poliittista.

Teksti NHL

Olen Yazka Love ja olen jatkuvassa muutoksessa.

Olen aina taistellut enemmän ihmisenä olemisen kuin seksuaalisuuteni kanssa. Olen tuntenut aivan pienestä asti, että en ole niin kuin muut. Kun katson elämääni taaksepäin, ymmärrän, että minulla on täällä suurempi tehtävä, tietoisuuteni on tähteinvälistä eikä niinkään vello arkipäivässä. En tiedä onko parempi näin, vai olisiko helpompi toisin. Olen Yazka Love ja olen jatkuvassa muutoksessa.

Isäni puoleinen suku on Intiasta, kuulun Gujarati -osavaltion brahmin-kastiin. En ole kuitenkaan koskaan tuntenut henkistä yhteyttä Intiaan. Pikemminkin olen kuin ne miljoonat intialaiset, jotka emigroiduttuaan ulkomaille eivät edes halua ajatella paluuta. Vaikka olen opiskellut homeopatiaa ja perinteistä kiinalaista lääketiedettä, en koe itämaisuutta itselleni läheiseksi. Sen sijaan kaikki, mikä on henkistä ja irti tavallisesta tietoisuudesta, on kiehtonut minua aina.

Elämäntehtäväni on olla täällä palvelemassa ja hoitamassa muita. Olen kanava tässä hetkessä. Kaikki on tässä koko ajan. Autan ihmisiä näkemään, mistä mikäkin johtuu, miten he voisivat parantua ja alkaa auttaa itse itseään.