Säteilevän sexy

Hämeentie 48

Hämeentie 48 on paikka, jossa Fifiä ja Voimaa toimitetaan. Samassa toimistossa työskentelee kaikenkirjava joukko talouden, rauhantyön, kasvisruoan, reilun kaupan, Venäjän opposition, pienkustantamisen ja politiikan asiantuntijoita.

Teksti Fifi

Ydinlinja voitti vastamainoskilpailun.

Taas on nähty se aika vuodesta, kun vastamainokset on laitettu järjestykseen. Maan Ystävien ja Voiman Mainoskupla -vastamainoskilpailuun osallistui tänä vuonna ennätysmäärä töitä.

Voittajaksi selviytyi Vastamainostoimisto 101 videollaan Ydinlinja.

Deittimainoksen muotokielen ydinvoimalobbaukseen yhdistävä spotti naittaa yhteen huohotuslinjojen ja sähkösyöpön teollisuuden katteettomat lupaukset.

Fantasioita tarjoilevan ja tyydyttävän seksiteollisuuden rinnastaminen kansallisen potenssin pönkittämiseen huippukehittynein reaktorein kuvaa hyvin aikaamme. Teknologiafetissinsä humalluttama kansa kuolaa lopullista ratkaisua ongelmiinsa kuin himosta karjuva vähämielinen, piiskaten samalla ratsuaan kiihkeämpään laukkaan jyrkänteen reunan lähestyessä.

Kommentoi Facebookissa
fifi
  • 18.12.2009
  • Kirjoittanut fifi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.