Vahtivuoro goes korona #1 Terveisiä teatterista

Lukuaika: < 1 minuutti

Vahtivuoro goes korona #1 Terveisiä teatterista

Koronakevään 2020 vaikea taloustilanne kulttuuri-ja taidealalla ei tullut kaikille yllätyksenä. Vaikutukset ovat olleet vaihtelevia.

Ylioppilasteatterin taiteellisen vastaavan ja Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikon taiteellisen johtajan Anni Mikkelssonin mukaan aikaisempi kokemus erittäin niukoilla resursseilla toimimisesta mahdollisti Ylioppilasteatterin sujuvamman sopeutumisen koronan tuomiin muutoksiin. Hän kuitenkin korostaa, että tilanne tulee pitkittyessään muuttumaan entistäkin haasteellisemmaksi teatterikentän osalta. Myös tänä vuonna 21. kertaa järjestettävä Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko järjestetään etätapahtumana verkossa.

Vahtivuoro goes korona, kolmiosaisessa audiojuttusarjassa kuullaan tekijöiden ajatuksia siitä, miltä kulttuuri- ja taidealan tulevaisuus näyttää koronan alla ja sen jälkeen. Audiojuttusarjaa tuottaa ja toimittaa Jesse Ryynänen

oronasta johtuvat varotoimet ovat vaikuttaneen Ylioopilasteatterin tämän vuoden kesäteatteriesitykseen  Kesätyöpaikka – mitä emme tahdo emme tee. Samalla kuullaan, miten Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko toteutetaan tänä vuonna netissä.

mainos

  • 30.6.2020