Kirjoittanut voima

Teatterikritiikin asema mediakentällä, sen suhde taiteen tekemiseen ja tehtävä yleisön palvelijana – kuuntele uusin TP&PT -jakso täältä!

Lukuaika: < 1 minuutti

Teatterikritiikin asema mediakentällä, sen suhde taiteen tekemiseen ja tehtävä yleisön palvelijana – kuuntele uusin TP&PT -jakso täältä!

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kuntapoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä ovat tukeneet TJNK, SARV ja JOKES.

Podcastin kahdennessatoista jaksossa keskustellaan teatterikritiikin asemasta mediakentällä sekä sen suhteesta taiteen tekemiseen ja tehtävästä yleisön palvelijana. Samalla pohditaan myös taidejournalimin rahoitusta osana kulttuuripolitiikkaa ja median kulutustottumusten muutosta.

Ohjelman vieraina ovat pitkän linjan teatteritoimittaja Minna Tawast Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehdestä ja näyttelijä Ella Mettänen, joka nähdään tällä hetkellä Kom-teatterin Runar ja Kyllikki -näytelmän toisessa pääosassa Runarina. Hän toimii myös kirjoittajana, ohjaajana ja esiintyjänä Teatteri Takomon ohjelmistoon vielä toukokuun alussa kuuluvassa Kipeässä esityksessä. 

Voit kuunnella Teatterin politiikkaa & politiikan teatteria -ohjelmaa lukuisissa äänentoistopalveluissa, esimerkiksi Spotifyssä.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

mainos

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 25.4.2022
  • Kirjoittanut voima