Kirjoittanut voimaKuvat Tiiu Hyyryläinen

Syndikaatti-live! – Kannibalismia kadotuksen illassa

Lukuaika: < 1 minuutti

Syndikaatti-live! – Kannibalismia kadotuksen illassa

SyndikaattiSyndikaatti

Puuduttaako tuntikausien turhanpäiväinen jorina? Tuntuvatko käsikirjoitetut jutut toisinaan hieman keinotekoisilta? Meillä on vastaus ja monta kysymystä! Syndikaatissa ei laiteta maailmaa järjestykseen, vaan rakastutaan kaaokseen.

Kirjailija Laura Gustafssonin ja toimittaja-kirjailija Emilia Männynvälin podcastia julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Naiskirjailijoiden muotoon asettuneet bakteerit ja mikrobit keskustelevat Rosebudin Sivullinen-kirjakaupassa uusista teoksistaan. Selviää, mitä Männynväli aikoo tehdä sivilisaation romahtaessa sillä välin kun Gustafsson nääntyy nälkään. Sukelletaan kiperiin kysymyksiin, kuten pitäisikö populaation rikkain prosentti poistaa. Pillustakin puhutaan. Entä miten syleillä totuutta ilman, että päätyy totalitarismiin?

Ohjelmaa julkaisee Voima. Podcastin logon on kuvannut Nauska ja sen graafisen suunnittelun on toteuttanut Antti Männynväli. Tunnusmusiikin on säveltänyt Crush LimboOhjelman tekninen tuottaja on Julius Halme.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssä ja muissa palveluissa.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

mainos

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 20.3.2023
  • Kirjoittanut voima
  • Kuvat Tiiu Hyyryläinen