Tuomas Rantanen ja Satu Silvo katsovat kameraan hymyillen, taustalla valkoinen seinä.

Esittävä taide

Satu Silvo, miksi ihmisten aito kohtaaminen on niin tärkeää? Kuuntele Teatterin politiikkaa -ohjelmasta!

Teatterilavoilta, elokuvista ja televisiosarjoista tunnettu Satu Silvo vierailee Voiman Teatterin politiikkaa -podcastin jaksossa.

Lukuaika: < 1 minuutti

Satu Silvo, miksi ihmisten aito kohtaaminen on niin tärkeää? Kuuntele Teatterin politiikkaa -ohjelmasta!

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta sekä tähyillään politiikan teatraalisuuden suuntaan.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kunnallispoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä on tukenut TJNK, SARV ja JOKES.

Teatterilavoilta, elokuvista ja televisiosarjoista tunnettu Satu Silvo on esittänyt hyvin erilaisia rooleja Macbethin Noidasta, Viettelyksen vaunun Stellasta ja Syyssonaatin Charlottesta, musikaalien, revyiden ja farssien glitterhahmoihin. Huhtikuun lopulle asti hänet nähdään Teatteri Kapsäkin lavalla 60-vuotisjuhlanäytelmässään Näkymätön nainen, joka kertoo yhteiskunnallisten rakenteiden ja epäonnisten valintojen takia asunnottomaksi ajautuneen naisen tarinan.

Tässä podcastin jaksossa vieraileva Silvo kertoo esityksen teemaan liittyen miksi ihmisten aito kohtaaminen on niin tärkeää. Lisäksi keskustellaan näyttelijän karismasta, erilaisiin rooleihin sovittautumisesta sekä teatterin yhteisöllisyydestä ja yhteiskunnallisuudesta.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssa ja muissa palveluissa.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 14.3.2023