Esittävä taideKirjoittanut voimaKuvat Sofiya Pikunova

Rantasen podcastin aiheena kokeellisen esitystaiteen tapahtuma Baltic Circle

Lukuaika: < 1 minuutti

Rantasen podcastin aiheena kokeellisen esitystaiteen tapahtuma Baltic Circle

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta sekä tähyillään politiikan teatraalisuuden suuntaan.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kunnallispoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä on tukenut TJNK, SARV ja JOKES.

Teatterifestivaali Baltic Circle järjestetään Helsingissä 19. kerran 18.–26.11.2022. Aikanaan itsenäistyneiden Baltian maiden teatterintekijöiden kanssa käynnistetystä kulttuurivaihdosta on kasvanut entistä kansainvälisempi kokeellisen esitystaiteen tapahtuma, jonka ohjelmistossa nähdään tänäkin vuonna paljon moninaisiin kulttuuritaustoihin, kehoihin, tiloihin ja kohtaamisen tapoihin perustuvua esiyksiä. Jakson vieraana ovat Baltic Circlen taiteellinen johtaja Hanna Parry ja tanssija-koreografi Janina Rajakangas, joka on ohjannut tapahtumaan teini-ikäisten tyttöjen kanssa tehdyn feministisen Venus-teoksen.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssä ja muissa palveluissa. Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

mainos

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 21.11.2022
  • Kirjoittanut voima
  • Kuvat Sofiya Pikunova