Kirjoittanut voima

Live-podcast Maunula-talon Kesäaukiolta: queer-musikaalista lähiökesäteatteriin ja tiedostavaan oopperaan

Lukuaika: < 1 minuutti

Live-podcast Maunula-talon Kesäaukiolta: queer-musikaalista lähiökesäteatteriin ja tiedostavaan oopperaan

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kuntapoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä ovat tukeneet TJNK, SARV ja JOKES.

Maunula-talon Kesäaukion ulkolavalla 16.6. nauhoitetussa livepodcastissa keskustellaan taiteellisesti ja yhteiskunnallisesti kunnianhimoisesta kesäteatterista.

Podcastin kahdeksannessatoista jaksossa Ylioppilasteatterin toinen taiteellinen vastaava Elena Rekola kertoo Mustikkamaalla tänä kesänä nähtävästä Queer Baby -musikaalista. Teatteritalo Universumin toiminnanjohtaja Jan Liesaho esittelee Itäkeskukseen pystytetyssä konttiteatterissa esitettävää Äiti ja gorilla -näytelmää, jonka pääkohderyhmä on 12–16-vuotiaat. Helsingin oopperakesän taiteellinen johtaja Reetta Ristimäki avaa oman tapahtumansa yhteiskunnallisia ulottuvuuksia.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssä ja muissa palveluissa. Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

mainos

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

  • 20.6.2022
  • Kirjoittanut voima