Kirjoittanut voima

Miten ilmastonmuutosta kannattaa taiteessa käsitellä ihmisen kehollisen kokemuksen, yhteisöllisen osallisuuden ja aktivismin näkökulmista?

Lukuaika: < 1 minuutti

Miten ilmastonmuutosta kannattaa taiteessa käsitellä ihmisen kehollisen kokemuksen, yhteisöllisen osallisuuden ja aktivismin näkökulmista?

Teatterin politiikkaaTeatterin politiikkaa

Podcastissa käsitellään esittävän taiteen teosten ajankohtaista yhteiskunnallisuutta.

Äänessä kustantaja, teatteritoimittaja ja kuntapoliitikko Tuomas Rantanen. Vieraina esittävän taiteen tekijöitä, tutkijoita ja vaikuttamisen asiantuntijoita.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohjelman tekemistä ovat tukeneet TJNK, SARV ja JOKES.

Ilmastokirkko on vuonna 2017 perustettu uskonnollisesti sitoutumaton esitystaidekollektiivi, joka tutkii ekologisen kriisin ja pyhän suhdetta. Podcastin 22. jaksossa ryhmän perustajat Marleena Halonen ja Ronja Louhivuori pohtivat sitä, miten ilmastonmuutoksen kaltaista maailmankuvallisesti mullistavaa asiaa kannattaa taiteessa käsitellä ihmisen kehollisen kokemuksen, yhteisöllisen osallisuuden ja aktivismin näkökulmista. Samalla esiin nousevat yleisemmän tason kysymykset ihmisen suhteesta materiaan sekä taiteen ja poliittisuuden kohtaamisesta.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssä ja muissa palveluissa. Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Kuuntele muita Voiman podcasteja

Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

Koostamme kaikki Voiman ja yhteistyökumppaneidemme podcastit myös Spotify-soittolistaan.

MAINOS. Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

  • 29.8.2022
  • Kirjoittanut voima