Kirjoittanut voima

Kukkala–Gustafsson Syndikaatin uusissa jaksoissa käsitellään eskapismia ja kuolemaa

Laura Gustafssonin ja Emilia Kukkalan podcast palaa parin viikon tauoltaan kahdella uudella jaksolla.

Lukuaika: < 1 minuutti

Kukkala–Gustafsson Syndikaatin uusissa jaksoissa käsitellään eskapismia ja kuolemaa

SyndikaattiSyndikaatti

Puuduttaako tuntikausien turhanpäiväinen jorina? Tuntuvatko käsikirjoitetut jutut toisinaan hieman keinotekoisilta? Meillä on vastaus ja monta kysymystä! Syndikaatissa ei laiteta maailmaa järjestykseen, vaan rakastutaan kaaokseen.

Kirjailija Laura Gustafssonin ja toimittaja-kirjailija Emilia Männynvälin podcastia julkaisee Voima. Kuunneltavissa myös Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Pääseekö itseä pakoon pornon tai prinsessojen avulla, kuten Anu Kaajan Katie-Kate-romaanissa? Auttaako uskonto tai ayahuasca? Vai onko paras todellisuuspako sittenkin paluu todellisuuteen? Mitä sanoo Pate Mustajärvi?

Eeva Kilven Valkoinen muistikirja innoittaa Syndikaatin pohtimaan olemassaolon mysteeriä ja ikuisuuden suomuista ruumista. Kuolemaa kauheampi on epäelämä. Aika paha on myös liika tietäminen.

Ohjelmaa julkaisee Voima. Podcastin logon on kuvannut Nauska ja sen graafisen suunnittelun on toteuttanut Antti Männynväli. Tunnusmusiikin on säveltänyt Crush LimboOhjelman tekninen tuottaja on Julius Halme.

Voit kuunnella ohjelmaa myös Spotifyssa ja muissa palveluissa.  Tutustu muihin Voiman podcasteihin osoitteessa voima.fi/audio.

mainos

  • 25.3.2022
  • Kirjoittanut voima