Voimaryhmä, voi voi

Arvostelussa Voimaryhmän levy Rudistan.

Skahan on tunnetusti hauskanpitomusiikkia ja ennen kaikkea tanssittavaa sellaista. Voimaryhmän kolmas pitkäsoitto Rudistan nyt ei oikein vaan lähde. Se on liian positiivinen – silleen tyhmällä Jukka Poika -tavalla.

Tai sitten vaan väsyttää tää talvi ja jos joku laulaa, et’ ”Mä tykkaan hoitaa hommat siististi”, niin alkaa vaan ketuttaa ja tekee mieli dokaa.

Jengi koostuu kahdeksasta erilaisissa kokoonpanoissa harjaantuneista epäilemättä musiikillisesti lahjakkaista tyypeistä, mut jotenkin levy kuulostaa liian sliipatulta – siitä puuttuu se pieni säröisyys, joka tekee asiasta kuin asiasta mielenkiintoista.

No kirjoittaja syyttää omaa sielutonta ankeuttaan ja lupaa antaa bändille toisen mahdollisuuden joskus vähän valoisampaan aikaan.

Muuten, Iisisti-biisistä tehty musiikkivideo pelastaa pikkasen. Siinähän bändi soitteleepi Tampereen Pax-festareilla. Että rauhaa vaan sulle ja mulle!

Voimaryhmä: Rudistan. Joku Roti 2012. Kaksi tähteä.

Mirkka Hietanen

Kommentoi Facebookissa

mirkka hietanen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.