Välipalaa!

Ohje rukiisille marjarullille.

Rukiiset marjarullat

• 4 kpl leveitä hapankorppuja

• n. 1 dl maustamatonta soijatuorejuustoa

• n. 1 dl marjoja

• 1,5–2 rkl sokeria

• kasvismaitoa tai vettä kostutukseen

1. Liota korppuja maidossa hetki, kunnes ovat taipuisia.

2. Taputtele talouspaperilla kuivaksi. Sekoita tuorejuusto, marjat ja sokeri kulhossa keskenään. Jos käytät pakastettuja marjoja, älä laita sulamisnestettä joukkoon.

3. Levitä marjaseosta korpuille ja rullaa korput löysähkölle rullalle. Nauti, koosta riippuen, yhtenä suupalana.

Lisää välipalareseptejä Arktiset Aromit ry:n verkkosivuilta,
www.arctic-flavours.fi

Kommentoi Facebookissa

voima
  • 31.3.2010

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.