Kirjoittanut pertti laesmaa

Tanssin tähtien kanssa!

Lukuaika: < 1 minuutti

Tanssin tähtien kanssa!

Arvostelussa Vantaan
Viihdeorkesterin levy Let´s Face the
Music.

Veljet mikä pläjäys! Berlinia, Ahbezia, Ashnavouria, Marinia, Gershwinia, Bacharacia, Porteria ja Nelson Riddlen alun perin Frank Sinatralle tekemiä sovituksia.

Vuonna 1948 perustettu Vantaan Viihdeorkesteri on täysimittainen ammattimuusikoista koostuva sinfoniaorkesterikokoonpano, joka on ainoana Suomessa keskittynyt viihdemusiikkiin. Orkesterin soittajat ovat rockin, jazzin ja klassisen musiikin huippuosaajia. Sen tavaramerkkejä ovat suuren orkesterin Hollywood-soundi ja glamour.

Nick Davies on tehnyt menestyksellistä uraa kapellimestarina sekä kevyen klassisen musiikin ja musiikkiproduktioiden taiteellisena johtajana. Vantaan Viihdeorkesterin ylikapellimestarina ja taiteellisena johtajana hän on toiminut vuoden 2011 alusta lähtien.

Laulusolisteina toimivat huikeat Johanna Försti ja Sami Pitkämö! Myös palkitulla trumpettivirtuoosillamme Jukka Eskolalla on solistin rooli, ei kuitenkaan laulajana.

Big band -perinnettä kunnioittaen levy on äänitetty kerralla, mutta kuitenkin nykyaikaista huipputason äänitysteknologiaa hyödyntäen.

Nyt kelpaa, joraamaan!

Vantaan
Viihdeorkesteri:
Let´s Face the
Music. Vantaan
Viihdeorkesteri 2014. Viisi tähteä.

Pertti Laesmaa