Kirjoittanut jukka vuorio

Punk-joululahja

Lukuaika: < 1 minuutti

Punk-joululahja

Arvostelussa Delta Force 2 -kokoelma.

Kuinka pitkälle trashpunkbändi voi pärjätä yhdellä vitsillä? Delta Force 2 todistaa uusimmalla levyllään, että yllättävän pitkälle. Varsinkin kun se vitsi on lähinnä Chuck Norrisin, perunalastujen ja jägermeisterin hehkuttaminen.

Kokoelma pitää sisällään Delta Force 2:n koko tuotannon, 34 biisiä. Kun ensimmäisen levyn teema oli ”mossaa tai delaa”, on yhtye parissa vuodessa savuttanut kehityksensä lakipisteen, ja nykyinen motto on mossaa ja delaa. Levyn lyhyin on viiden sekunnin Balladi Michael Jacksonista, jossa lyhyen heviriffin päätteeksi huudetaan ”oot kuallu”. Personal Vietnam -kappaleessa Vietnamin veteraani muistelee, kuinka krapula-aamut viidakossa olivat enemmän kuin kurjia. Stukat Turun yllä -intro Mossaus on mun bisnestä -kappaleeseen on edelleen eräs kovimmista jutuista mitä suomalaisessa punkskenessä on saatu aikaan.

Jos tunnet jonkun kotimaisen undergroundpunkin diggaajan, jolle haluaisit ostaa kivan ja edullisen joululahjan, mutta et ymmärrä kyseisestä musiikista mitään; ongelmasi on nyt ratkaistu. Tilaa Delta Force 2:n levy suoraan bändiltä.

Delta Force 2: Delta Force 2 -kokoelma cd. Omakustanne. 4 tähteä.

Jukka Vuorio