Muut lehdet

Lukuaika: < 1 minuutti

Muut lehdet

Muullakin osataan.

”Kun Olympiastadion päätettiin peruskorjata, 200 miljoonaa löytyi ilman suurempia kysymyksiä. Mutta miksi se lopulta korjataan? Siksi että kansainvälinen urheilu- ja viihdebisnes voisivat järjestää siellä tapahtumia. […] Onko Madonna jotenkin puhtaampaa kuin Guggenheim?”

Seppo Laakso, Iso Numero 1/2014

”Provokaatio provokaation vuoksi on lapsellista, huonoa ärsyttämistä. Hyvä provo taas lähtee siitä, että tekijä koettaa tavoitella jotain asiaa. On harkittu aihe, jonka edistämiseen käytetään provokatiivisia keinoja. Kyse on kaasun pohjaan painamisesta, kärjistämisestä.”

Tero Kartastenpää, Turun Ylioppilaslehti 3/2014

”Feministiliike ei tunnista valtioväkivaltaa väkivallan muodoksi. […] Jos oikeasti haluamme feministisen liikkeen, joka ajaa naisten oikeuksia, meidän on otettava vakavasti se, että tämä liike koskee kaikkia naisia. Tätä naisasialiike ei ole tehnyt.”

Kristin Tran, Tulva 4/2013

”Naudanhan voi ajatella olleen ihmisen korkeakulttuurin synnyn suurin yksittäinen mahdollistaja. Härät muokkasivat maan ja syntyi maanviljelykulttuuri. Sen myötä kehittyivät kaupungit, hallinto ja muun muassa kirjoitustaito. Olen siis paljosta velkaa naudalle, joten olen valmis maksamaan siitä edes kunnon kilohinnan.”

Anu Lehtola-Donner, Sairaanhoitaja 1/2014

”Puolustusministeri syytti Niinistöä ei-asiallisesta politikoinnista, mutta samassa haastattelussa hän tunnusti oman politikointinsa esiintymällä maanantain tv-lähetyksessä Ukrainan väreissä oleva solmio kaulallaan sekä jakamalla solmiokuviaan twitterissä. Se, jos mikä, oli puolustusministeriltä epäasiallista ja arhinmäkimäistä politikointia.”

PS Verkkotoimitus, Perussuomalainen 3/2014

”AOR-musiikkia – jota levy ehkä edustaa – pidetään aikuisrockina, mutta kyllä siitäkin omat lapsellisuutensa löytyvät. Kenties AOR:ia kuuntelevat ihmiset vain kuvittelevat olevansa aikuisia.”

Heikki Silvennoinen, Rumba 3/2014

Koonnut Tuukka Tuomasjukka

  • 2.4.2014