Muut lehdet

Muiden lehtien parhaat palat.

Kuin kummassa me ku födattii, vaikkei ollu mitää mutsijumppaa, -fyrkkaa ja venttausneuvolaa, kuin helkutissa me, ku kasvettii ilman lapslisää, lekarii tai tarhaa, ilman vaippoi, plastiikkaa ja teippii, millä pahuksen konstil me opittiin dallaan näin kauas ja kauan?”

Raija Tervomaa, Tsilari 4/2012

_______________

Kun ennen lasten syntymää museoretket tuottivat taidekokemuksia, lasten syntymän jälkeen näiltä reissuilta jää käteen ainoastaan kokemuksia erilaisista saniteettitiloista.”

Kaisa Malinen, Psykologia 3/2012

_______________

Tyypillinen asuntoauton ostaja on hulmuavahiuksinen hippi, joka on käytännön syistä viivästyttänyt hankiintaansa orastavaan keski-ikään ja rukannut reittiään Route 66:ltä Kolille. Tuurissakin voidaan poiketa, läpällä. Matkaseurana on joko kaveriporukka tai perhe, kumpi nyt löytyy.”

Kaapo Paatos, Turun ylioppilaslehti 9/2012

_______________

Mainos loppuu

Jeesuksesta on tehty monta menestyselokuvaa. Aluksi koko hepusta ei hienotunteisesti näytetty kuin jalat, tai sitten hän oli selin. Nyttemmin hän on jokamies, paitsi että libido on epätavallisen iso.”

Peter von Bagh, Filmihullu 4/2012

_______________

’Zumba – mieletöntä, mutta hauskaa!’ Vuoden pakolaisnainen Fatbardhe Hetemaj Sauli Niinistöstä: ’Aivan mieletöntä’. ’Talent Suomi -ESITYS: Mieletöntä viulutaituruutta!’ Kirkan leski iloitsee biisilainauksesta: ’Mieletöntä!’ Idols-kilpailija Ina Forsman: ’Ihan mieletöntä, että mulla on faneja’.”

Nimimerkki Eero, Tiedonantaja 34/2012

_______________

Edelleen kuvitellaan, että kunnon ihmiset nousevat aikaisin. Aamu-unisuus ja iltavirkeys liitetään laiskotteluun, kun taas aamuvirkkuja pidetään tehokkaina.

Maaseudulla asuvat sukulaiseni heräävät laittamaan valot päälle aamuviideltä. Sen jälkeen he palaavat takaisin nukkumaan. Valot pitää laittaa, koska muuten naapurit huomaavat, että ’talossa laiskotellaan’.”

Seppo Honkanen, Aviisi 9/2012

_______________

On vaikea ymmärtää, miksi kukaan – varsinkaan eläintuotteita kammoksuva vegaani – haluaisi syödä maidotonta sulatejuustoa, joka maksaa yli 50 senttiä siivulta, tai maksaa kuusi euroa paketista lihattomia jauhelihapihvejä.”

Lasse Leipola, Vihreä Lanka 15/2012

Koonnut: Pertti Laesmaa

Kommentoi Facebookissa
Avatar
  • 2.10.2012