Lukuaika: < 1 minuutti

Kesän pojat

Normihomolehti kysyi kesävinkkejä tanssijalta, arkkitehdiltä, pakettiautokuskilta, blogikirjoittajalta ja muutamalta muulta kesäpojalta.

Anton Kallio, 23, sisustusarkkitehtuurin ja huonekalusuunnittelun opiskelija (Aalto-yliopisto), baletinharrastaja:

”Suosittelen pyöräilemään Vuosaareen Kallahden uimarannalle, joka on auringonpalvojille ja perheille vaihtoehto lähempänä luontoa. Siellä voi kahlata villiä kamomillaa kasvavalle ”camomilla”-saarelle, ja lähellä on myös Aurinkolahden Miami beach ja Cafe Kampelan pannukakut!”

Mikko Puttonen, 19, muotiin hurahtanut valokuvaaja ja bloggari:

”Mun kesäsuositus on tanssia pellolla lämpimässä kesäsateessa!”

Tomi Lappi, 23, tanssija:

”Mun vinkki olis lähteä yksin kaupunkilomalle, vaikkapa Prahaan, Berliiniin tai Lissaboniin. Yksin matkustaessa saa tanssia oman pillin mukaan ja oppii sekä itsestään että tutustuu uuteen kaupunkiin ja sen ihmisiin uudella tavalla.”

Joona Rautiainen, 23, vaatetussuunnittelun opiskelija (Aalto-yliopisto):

”Kesälomalla pitää tehdä Suomi-roadtrippejä! Lisäksi kannattaa tsekkaa Kaikun ”GUGGENHEIM”-taideklubi torstai-iltaisin Helsingissä. Homodiskoiluun suosittelen Stroke-bailuja Kaikun Kammarissa.”

Juho Aalto, 26, fil. kand. (Tukholman yliopisto 2013), vertailevan kansainvälisen oikeustieteen maisterintutkinto-opiskelija (Helsingin yliopisto):

”Suosittelen oman mielimusiikin mukaisen floatin perässä tanssimista Tukholman Prideissa 2014 koko kulkueen ajan – vuoden bileet, nähdään siellä lauantaina 2.8.!”

Juha Kivistö, 26, arkkitehtuurin opiskelija (Oulun yliopisto), arkkitehtiylioppilas (Trium Arkkitehdeilla, Helsingissä):

”We love the 90’s -festivaali Suvilahdessa elokuun vika viikonloppu. Takuuvarmaa ysärijyystöö ja ihania muistoja nuoruudesta. Bonusvinkkinä baari-illan jälkeinen uinti Eiranrannassa: virkistää hikisen ja kesäisen baarin jälkeen ja poistaa krapulaa.”

Sampo Kivistö, 23, pakettiauton kuljettaja:

”Kesällä kannattaa pulahtaa Vantaanjokeen. Pikkukosken lisäksi sen varrella on monta pienempää otollista uimarantaa.”

Janne Siironen

  • 24.6.2014