Jee – Mopo!!!

Arvostelussa Mopon levy Jee!

Koulussa väänsimme ensyklopedistit muotoon aasimopedistit, mutta se on toinen tarina… Linda Fredrikssonin, Eero Tikkasen ja Eeti Niemisen Mopo on riemukas asia. Linda soittaa foneja, Eero bassoa ja Eeti rumpuja. Lisäksi he puhaltelevat välillä pilliin ja kolistelevat ja kilistelevät milloin mitäkin irtaimistoa.

Viime vuonna Mopo edusti Suomea Young Nordic Jazz Comets -yhtyekilpailun finaalissa. Syksyllä meitä faneja pääsi dösälastillinen johonkin hevonskutsiin tämän levyn äänitysstudiossa pidettyyn konserttiin. Olivat juuri levyttäneet albumin ja kertoivat samalla kokemuksistaan. Me fanit vetelimme punkkua ja pääsimme dallaamaan esityksen aikana pitkin taloa.

Kävin myös studion hermokeskuksessa seuraamassa parhaillaan tapahtuvaa konsertin äänittämistä. Vaude! Tällä levyllä on siitä tilaisuudesta Metsärukkanen. Se onkin Mopon lippulaiva.

Nyt Mopo ajelee ristiin ja rastiin Suomea kuin SMP:n entinen puoluesihteeri Poutiainen. Kantsuu mennä Mopon iltamiin, hyvä proknoosi!

Mopo: Jee! Texicalli Records Oy 2012. Viisi tähteä.

Pertti Laesmaa

Kommentoi Facebookissa

pertti laesmaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.